Η Έλενα Χριστοπούλου απαντάει στα σχόλια που δέχθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τα κιλά της - «Δεν γελάω εγώ όμως»
Η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» για τα σχόλια που δέχθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα social media για τα κιλά της.

Η πρεμιέρα του «Love Island» έφερε πολλά σχόλια στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν τους παίκτες, αλλά και την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Πιο συγκεκριμένα, τα κιλά της. Το πρωί της Παρασκευής, η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε την απάντησή της στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας».

Η γνωστή booker ξέσπασε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για όλα τα σχόλια που διάβασε στα social media για την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Στον αέρα της εκπομπής, η ίδια είπε:

«Μιλούσαμε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου χθες με βίντεο κλήση, έτρωγε ένα πολύ ωραίο μπέργκερ με πατάτες, γελούσε με αυτά που της διάβαζα. Δεν γελάω εγώ όμως.

Τα σχόλια αυτά είχαν να κάνουν με ένα κορίτσι το οποίο είναι μοντέλο, ήταν έτσι πάντα, πάντα έτσι περπατούσε στις πασαρέλες, έτσι έχει ζήσει στη Νέα Υόρκη, έτσι ήρθε στην Ελλάδα και έκανε το GNTM. Κατόπιν πήρε κάποια κιλά για λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναφέρω -μπορεί κάποια στιγμή να το κάνω κι αυτό βέβαια, ξέρεις εσύ που ακούς-, γιατί δεν ήταν καλά ψυχολογικά και πήρε κιλά. Λέγανε πάλι ότι ήταν έγκυος, ότι έχει παχύνει, πώς είναι έτσι. Η μαμά της Ηλιάνας έχει αυτά τα κιλά»

Η Έλενα Χριστοπούλου έκλεισε το θέμα λέγοντας:

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ήταν καλά ψυχολογικά -και το έχει πει και η ίδια- λίγα χρόνια πριν που πήρε κιλά. Τώρα είναι υγιέστατη, είναι στα κιλά της και είναι μια χαρά»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;