Η Zoe Pre μιλά στο neolaia.gr από... Λισαβόνα (ΒΙΝΤΕΟ)
Η αγαπημένη YouTuber ZoePre απαντά στις ερωτήσεις του neolaia.gr από Λισαβόνα, γιατί δεν υπάρχει καλύτερο από το να κάνεις διακοπές όταν όλοι μπαίνουν σε mood Σεπτέμβρη και αναπροσαρμογής - Δείτε όσα μας είπε η creator στην #7 βιντεοσκοπημένη συνέντευξη σε συνεργασία με τη Digital Minds.

Για τη ZoePre δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για μία από τις πιο ευχάριστες παρουσίες στο ελληνικό YouTube και τα social media γενικότερα, με πληθώρα δημοσιεύσεων και περιεχόμενο κάθε λογής: vlogs, συνεντεύξεις, χιουμοριστικά βίντεο και δε συμμαζεύεται.

Αγαπά τα ταξίδια και, όπως μας λέει στο παραπάνω βίντεο, αυτήν την περίοδο έχει αφοσιωθεί σε αυτά. Επέλεξε να κάνει τις διακοπές της τον Σεπτέμβρη (ό,τι καλύτερο) και πήγε Μιλάνο, Λισαβόνα, Πόρτο. Τι καλύτερο από το να κάνεις διακοπές σε μήνα αναπροσαρμογής; Από εμάς είναι ΝΑΙ.

Το neolaia.gr φιλοξενεί τη ZoePre σε μια αποκλειστική συνέντευξη από… Πορτογαλία, σε συνεργασία με τη Digital Minds.

Πότε ξεκίνησε η ενασχόλησή της με το YouTube; Ποιο είναι το αγαπημένο της βίντεο ή/και συνέντευξη so far στο κανάλι της, ZoePreTV; Ποιοι είναι οι αγαπημένοι της creators και από ποιο πρόσωπο της διεθνούς σκηνής θα ήθελε να πάρει συνέντευξη; Τι την «χαλάει» στα social media και ποια η συμβουλή της σε όσους σκέφτονται να ασχοληθούν με το digital creation στο YouTube και τα social media γενικότερα;

Δείτε την απολαυστική συνέντευξη με τη ZoePre στο παραπάνω βίντεο.

Δες ακόμη:

Powered by
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
27'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
27'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
3'
12 - 18
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
4'
9 - 11
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;