Η Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της - «Ξαναβλέπω τον κόσμο μέσα από δύο αθώα μάτια»
Ευγενία Δημητροπούλου: Η τρυφερή εξομολόγησή της για τη μητρότητα και την υιοθεσία της κόρης της.

Η γνωστή ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΣΚΑΪ «Γλυκάνισος» υποδυόμενη την κακιά «Ελεάννα» βρέθηκε καλεσμένη στο της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι». Κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με το Νίκο Μουτσινά μίλησε τόσο για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί όσο και για την υιοθεσία της κόρης της και τον τρόπο με τον οποίο βιώνει μητρότητα.

Η Ευγενία Δημητροπούλου αποκάλυψε ότι φέτος θα απέχει από το θέατρο, καθώς θέλει να περνάει περισσότερο ποιοτικό χρόνο με την κόρη της, Εύα.

«Ήθελα να είμαι με το παιδί μου, να έχω τα Σαββατοκύριακα μαζί της. Δεν θέλω να της το στερήσω, ούτε να το στερηθώ εγώ. Είναι χρόνος, είναι το δέσιμο. Η κόρη μου είναι η προτεραιότητά μου. Το πάω μέρα μέρα (τη μητρότητα), έχω πολλές φορές ενοχές, ερωτηματικά και διλήμματα αν κάνω το σωστό. Είμαι τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη που στο τέλος της μέρας λέω θα προσπαθήσω να κάνω όσα λιγότερα λάθη, αλλά δεν γίνεται.

Κάνω προσπάθειες, κάνω ψυχοθεραπεία. Αυτό που μού έχει διδάξει η ζωή μέχρι στιγμής είναι να παίρνω την κάθε μέρα όπως έρχεται. Ο σύζυγός μου είναι λίγο πιο αυστηρός. Δεν είμαι πάντα γλυκιά! Θα φωνάξω και εγώ. Είναι ωραία, ξαναβλέπω τον κόσμο μέσα από δύο αθώα, αγνά μάτια. Είναι καινούργιο αυτό. Σε αυτή τη φάση δεν σκέφτομαι για δεύτερο παιδί», εξομολογήθηκε η Ευγενία Δημητροπούλου στο πλατό της εκπομπής μιλώντας για την κόρη της.

«Με άγχωνε πάντα μια κατάσταση πως θα είναι πριν τη ζήσω, αποφάσισα ότι σιγά σιγά μπαίνουμε σε αυτό και το πάμε μέρα μέρα», πρόσθεσε, ενώ μιλώντας για τον χαρακτήρα της ανέφερε: «Αν μου γυρίσει το μάτι, δεν το θες».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;