Βάσω Λασκαράκη: Μιλάει για το διαζύγιό της, το παιδί και τη σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο
Η Βάσω Λασκαράκη έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη».

Η Βάσω Λασκαράκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το παιδί της, το διαζύγιο από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, καθώς και τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και την καλή σχέση που έχει διατηρήσει μαζί του λόγω του παιδιού. Όπως δήλωσε στην εκπομπή του MEGA:

«Είμαι πολύ χαρούμενη, όλα είναι πολύ καλά τακτοποιημένα στη ζωή μου. Έχω πολλές ενοχές ως μητέρα. Προσπαθώ να λείπω για δουλειές όταν η κόρη μου είναι στον μπαμπά της. Μου έχει λείψει η κόρη μου όταν είναι στον μπαμπά της.

Ποτέ δεν θα της το πω όμως γιατί έτσι δημιουργούνται ενοχές στο παιδί. Ένα διαζύγιο ποτέ δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. Υπάρχει μεγάλος δρόμος μέχρι να αρχίσουν να εξομαλύνονται οι καταστάσεις»

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε και για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο. Η ίδια δήλωσε:

«Κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι η αγκαλιά του Λευτέρη είναι μεγάλη. Είναι πολύ τεχνοκράτης σε αυτά τα πράγματ. Είναι πολύ δοτικός ως άνθρωπος, από τη στιγμή που γνώρισε την οικογένειά μου είναι “οδοστρωτήρας”. Δεν θα αφήσει τίποτα να ξεφύγει από την αγκαλιά του»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;