Super Κική: «Διαγνώστηκα με βαριά κατάθλιψη - Η αναγνωρισιμότητα μού ξέσκισε την ψυχή»
Η Super Κική βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην ψυχική της υγεία.

Σήμερα Τετάρτη (28/9) η γνωστή Instagrammer Super Κική βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου μετά την πρόσφατη ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι διαγνώστηκε με βαριά κατάθλιψη, μίλησε εκτενώς για την ψυχική της υγεία το τελευταίο διάστημα.

Η Super Κική αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα που βιώνει τα τελευταία χρόνια, λέγοντας πώς όλο αυτό την επηρέασε πολύ ψυχολογικά και πλέον έχει διαγνωστεί με μια πολύ βαριά μορφή κατάθλιψης. Παράλληλα, η ίδια επισκέπτεται και ψυχίατρο και ψυχολόγο, καθώς αυτό που θέλει είναι να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της και να συνεχίσει μόνο με αισιοδοξία.


«Διαγνώστηκα με βαριά κατάθλιψη, ασχολούμαι με το μέσα μου και θεωρώ ότι η ψυχική υγεία είναι πιο σημαντική και από τη σωματική. Η κατάθλιψη είναι μία ίωση της εποχής μας. Πάω και σε δύο ψυχολόγους και σε ψυχίατρο. Το ανέφερα γιατί θεωρώ ότι το έχουν όλοι ταμπού… Υπέφερε το μέσα μου. Εμένα μού τάραξε η αναγνωρισιμότητα, μού ξέσκισε την ψυχή, μού ήπιαν το αίμα.

Όταν τους βγάζω τα προσωπικά μου και μού λέει ο άλλος κοίτα να δεις δεν είναι ωραίος ο γκόμενός σου, εμένα αυτό με χαλάει. Δεν είναι μόνο αυτό, ήταν πολλά που είχαν να κάνουν με την ξαφνική δημοσιότητα… Δεν διαρκεί πολύ η χαρά μέσα μου. Το πρωί είμαι τέλεια, το βράδυ κόλαση, νιώθω πιο μόνη μου από ποτέ», είπε η Super Κική αναφερόμενη στην ψυχική της υγεία και την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1 
  
 0