Μάρθα Καραγιάννη: Η τέφρα της σκορπίστηκε στη θάλασσα
«Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση του Δημήτρη Σούρα για τη Μάρθα Καραγιάννη - «Τελικά έφυγες»

Το μεσημέρι της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών η αγαπημένη ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη.

Η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου με φίλους, συγγενείς και πλήθος κόσμου που τη θαύμαζε για την προσωπικότητα και το έργο της να συγκεντρώνεται εκείνη την ημέρα για να της πει το «τελευταίο αντίο».

Σε μία γεμάτη θλίψη για την απώλεια της αγαπημένης ηθποιού ατμόσφαιρα, τα χειροκροτήματα και το όνομα «Μάρθα» συνόδευσαν το φέρετρο ως το αυτοκίνητο που θα μετέφερε στο αποτεφρωτήτιο της Ριτσώνας τη Μάρθα Καραγιάννη. Άλλωστε, ήταν η τελευταία της επιθυμία να αποτεφρωθεί.

Σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου ο ψυχίατρος και καλός της φίλος, Δημήτρης Σούρας, έκανε γνωστό μέσω μία ανάρτησης που «ραγίζει» καρδιές, πως η τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη πραγματοποιήθηκε γράφοντας πωςαποτεφρώθηκε και οι στάχτες της σκορπίστηκαν στη θάλασσα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Σούρα στο Facebook:

«Επίλογος. Τελικά έφυγες. Σε πήρε ο αέρας, το κύμα, ο ήλιος. Κοιτάζω τα χέρια μου . Άδεια. Τα μάτια μου υγρά. Οι λέξεις μπερδεμένες και ακαταλαβίστικες. Το βλέμμα αποσβολωμένο. Δεν το περίμενα τόσο δύσκολο, τόσο στενάχωρο, τόσο διαφορετικό. Οι χτύποι δυνάμωσαν. Μου φάνηκε πως είδα το πρόσωπό σου στο απέραντο του ορίζοντα. Άκουσες το τραγούδι σου; Πόσο μας λείπεις!».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;