Χρήστος Μενιδιάτης: Τι απαντά στον Νίκο Μουρατίδη για τα περί
Μια νέα κόντρα φέρεται πως ξεκίνησε ανάμεσα στον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Νίκο Μουρατίδη, με αφορμή τις δηλώσεις του δεύτερου για τον γνωστό ερμηνευτή.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Χρήστος Μενιδιάτης, μετά τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη, που εμμέσως πλην σαφώς ενέταξε στην κατηγορία των “άχρηστων” τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Ο μουσικός παραγωγός μίλησε χθες (27/9) στο “Πρωινό” του ΣΚΑΪ για την ελληνική δισκογραφία, κατακεραυνώνοντας αρκετούς καλλιτέχνες.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Έχοντας διάσημους γονείς κάνουμε κάτι, ενώ άλλοι καλλιτέχνες που δεν έχουν διάσημους γονείς δεν κάνουν τίποτα.

Η Κόνι Μεταξά θέλει να γίνει τραγουδίστρια και βγαίνει με τη συγκεκριμένη φωτογραφία, να τραβάει το βρακί της; Στην ποπ μουσική τραβάνε τα βρακιά τους;

Ο Χρήστος Μενιδιάτης δεν έχει κάνει τίποτα, προσπαθεί χρόνια, έχει φωνή αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Υπάρχουν πάρα πολλοί άχρηστοι που δεν χρειάζονται.

Η Νατάσσα Μποφίλιου πέρασαν 10 χρόνια για να γίνει αυτό που έγινε.

Αν η Γιάννα Τερζή είχε έναν μάνατζερ κανονικό θα ήταν άλλος άνθρωπος, και στις φωτογραφίες της και στο λουκ της και στα τραγούδια της. Σε όλα».

Ο Χρήστος Μενιδιάτης απάντησε σήμερα από τους λογαριασμούς που διαθέτει στα social media, λέγοντας:

«Δεδομένου του αυστηρού κριτηρίου που διαθέτει ο κ. Μουρατίδης τον ευχαριστώ γιατί θεωρεί ότι έχω καλή φωνή (αν και όχι κάτι το ιδιαίτερο).

Όταν οι άνθρωποι βγαίνουν σιγά σιγά από τα ´πράγματα’ οφείλουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις προτού εκφράσουν απόψεις. Αν πιστεύει οτι δεν έχω κάνει τίποτα στη καριέρα μου δεν έχει παρά να ανατρέξει στην δισκογραφία μου όπως επίσης και στην αδιάλειπτη παρουσία στο χώρο των καλών νυχτερινών κέντρων εδώ και περίπου μια εικοσαετία !

Όσον αφορά τον όρο ´άχρηστος´ και εφόσον αφορά εμένα προσωπικά πρέπει να πω ότι αν ήμουν κάτι τέτοιο, ο ίδιος ο χώρος τον οποίο υπηρετώ με αγάπη τόσα χρόνια .. θα με είχε στείλει σπίτι μου και θα έκανα κάτι άλλο στη ζωή μου.

Τέλος …επειδή μου αρέσει που ο καθένας μπορεί να εκφράζει ελεύθερα την άποψη του… πραγματικά άχρηστο θεωρώ κάποιον ο οποίος έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο χώρο του, είναι καθολικά αναγνωρισμένος όσον αφορά το ταλέντο του, έχει κατά τα δικά του λεγόμενα εισπράξει τεράστια ποσά από την παρουσία του στο χώρο της μουσικής και της τηλεόρασης ( όπως ο κ. Μουρατίδης).. και τώρα ο ίδιος διαμαρτύρεται δημοσίως γιατί τα βγάζει δύσκολα πέρα και δεν μπορεί να πληρώσει έναν φουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ .

Αυτά…. Με αγάπη»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;