GNTM 5: Το τρανς μοντέλο που εντυπωσίασε την κριτική επιτρoπή (Vid)
GNTM 5: Η πρώτη ανοιχτά τρανς γυναίκα του διαγωνισμού που πέρασε μπροστά από τους κριτές και τους εντυπωσίασε - «Θέλω να δείξω σε όλο τον κόσμο πόσο πολύ πρέπει να αποδέχονται τον εαυτό τους»

Χθες Δευτέρα (26/9) προβλήθηκε το τρίτο επεισόδιο του GNTM 5 με τις οντισιόν να συνεχίζονται ακατάπαυστα. Πολλά κορίτσια βρέθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή επιδιώκοντας μία θέση στον διαγωνισμό και δεν ήταν λίγες εκείνες που εντυπωσίασαν τους τέσσερις κριτές.

Ένα από τα μοντέλα που περπάτησαν και πόζαραν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM μπροστά από την κριτική επιτροπή ήταν η 28χρονη Έβελιν Κλεάνθους. Πρόκειται για μια transgender γυναίκα από την Κύπρο, η οποία συμμετείχε στις οντισιόν και κατάφερε να κερδίσει τη θετική ψήφο της κριτικής επιτροπής, περνώντας στην επόμενη φάση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Όσο βρισκόταν έξω από το πλατό, η Έβελιν μίλησε στην κάμερα και δήλωσε:

«Δήλωσα συμμετοχή στο GNTM γιατί θέλω να δείξω σε όλο τον κόσμο πόσο πολύ πρέπει να αποδέχονται τον εαυτό τους και να δώσω σε όλα τα τρανς άτομα ένα μήνυμα δύναμης».

Έπειτα, έκανε πασαρέλα μπαίνοντας στο πλατό και στάθηκε μπροστά στη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα και την guest κριτή των οντισιόν Σοφία Χατζηπαντελήπροκειμένου να συστηθεί. Εκεί η Έβελιν αποκάλυψε πως δυσκολεύτηκε να κερδίσει την αποδοχή των ανθρώπων που είχε δίπλα της αλλά και το να αποδεχτεί τον εαυτό της, ενώ η ίδια δήλωσε πως η διαδικασία της φυλομετάβασης ξεκίνησε πριν από έξι μήνες.

«Όπως καταλαβαίνεται είμαι τρανς γυναίκα. Και δυστυχώς άργησα πάρα πολύ να γίνω τρανς, επειδή είχα κάποια θέματα με τους γιατρούς, με φίλους που μου το έπαιζαν φίλοι, πέρασα βάσανα, πέρασα πολλά αλλά μέσα από αυτό δημιουργήθηκα εγώ. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του φύλου ως trans κι άργησα πολύ να αρχίσω να εκφράζομαι. Έχει έξι μήνες που ξεκίνησα την ορμονοθεραπεία. Εννοείται και είμαι περήφανη γι’ αυτό που είμαι. Και είμαι εδώ για να σταθώ και να δείξω στον κόσμο ότι μπορώ. Είμαι περήφανη για αυτό που είμαι. Είχα φάει απορρίψεις κι έχω πολύ άσχημα βιώματα κι έκανα ψυχολογική ζημιά στον εαυτό μου. Έχω χάσει την πίστη μου» είπε αρχικά η Έβελιν προσθέτοντας στη συνέχεια τα εξής:

«Δυστυχώς έχω περάσει πολλά. Πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι δε νιώθω αγόρι ήταν στα 6 μου. Καθόμασταν στον καναπέ και ο μπαμπάς μου με ρώτησε αν αισθάνομαι γυναίκα. Εκείνη την ώρα πραγματικά θόλωσα, έβαλα τα κλάματα εννοείται και πήγα στο δωμάτιο μου. Τυλίχτηκα με μία κουνουπιέρα και είπε θεέ μου κάνε με κορίτσι! Κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα. Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ήταν δίπλα μου και μου αγόρασε τις πρώτες κούκλες μου όταν το ήθελα. Με βοήθησε» εξομολογήθηκε η Έβελιν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Στη συνέχεια η Έβελιν φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε μπροστά στην κριτική επιτροπή καταφέρνοντας να ενθουσιάσει και τους 4 κριτές. Έτσι πήρε 4 «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση, που είναι το περιβόητο ID Catwalk!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;