Έλενα Χριστοπούλου: «Εγώ βλέπω reality με λίγο GNTM»
«Κόλαφος» η Έλενα Χριστοπούλου για το GNTM 5.

Σήμερα Τρίτη (27/9) το πάνελ της εκπομπής «Πρωινό μας» σχολίασε όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 5. Η πρώην coach του GNTM, η Έλενα Χριστοπούλου, τοποθετήθηκε και σχολίασε με «αιχμηρό» τρόπο το χθεσινό επεισόδιο του GNTM  μη μπορώντας να κρύψει τη δυσαρέσκειά της.

«Εγώ κάθε φορά που το βλέπω μπερδεύομαι. Κάθε κορίτσι που στέκεται εκεί έχει διαφορετική κριτική από τους ανθρώπους που είναι εκεί. Εγώ εκεί μπερδεύομαι. Μπερδεύομαι πάρα πολύ για το κορίτσι από την Ουκρανία, πρέπει να γίνει όλο αυτό το reality το δακρύβρεχτο», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Καταλαβαίνω τη συγκίνηση, αντιλαμβάνομαι πάρα πολλά πράγματα, αλλά το να περνάει ένα κορίτσι στην οικογένειά του κάπως, δεν σημαίνει ότι είναι κριτήριο για τη δική μας τη δουλειά, να πούμε έτσι ότι περνάς. Δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια πια από κορίτσι σε κορίτσι. Έχω μπερδευτεί».

«Εγώ νομίζω ότι εδώ απλά κοροϊδεύουμε, συγγνώμη. Εγώ βλέπω reality με λίγο GNTM, δεν βλέπω GNTM. Λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω αυτό», κατέληξε η Έλενα Χριστοπούλου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;