GNTM 5: Έντονες διαφωνίες στο πλατό - Τι θα δούμε απόψε [Trailer]
GNTM 5: Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του διαγωνισμού - Δείτε το trailer

Σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί το τέταρτο επεισόδιο του GNTM 5 με τις οντισιόν να συνεχίζονται για ακόμη μία ημέρα. Πολλές γυναίκες όλων των ηλικιών θα βρεθούν και σήμερα μπροστά από τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίουτον Γιώργο Καράβα και την guest κριτή των οντισιόν Σοφία Χατζηπαντελή προκαλώντας είτε τον θαυμασμό των κριτών είτε τον εκνευρισμό τους.

Στο σημερινό επεισόδιο θα «παρελάσουν» μπροστά από την κριτική επιτροπή πολλά φιλόδοξα κορίτσια, ενώ ακούγεται χαρακτηριστικά κάποια να λέει πως είναι 37 ετών υπενθυμίζοντάς μας ότι φέτος ο διαγωνισμός δεν έχει ηλικιακό «ταβάνι». Μάλιστα στο trailer βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά ενθουσιασμένη με κάποιο μοντέλο, στο οποίο ακούγεται να λέει πως είναι «του ονείρου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Ωστόσο, εκτός από τις κοπέλες που θα εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή, δεν θα λείψουν για ακόμη μία φορά τα δράματα. Στο trailer ακούμε αρχικά μία υποψήφια να λέει πως «όλοι μπορούμε να γίνουμε μοντέλα», κάτι που εκνευρίζει τον Τάσο Σοφρωνίου, ο οποίος απαντώντας στην υποψήφια λέει: «Όχι, δεν μπορούμε όλοι να γίνουμε μοντέλα. Αυτό είναι το πρόβλημα».

Σε κάποιο άλλο σημείο βλέπουμε τη Σοφία Χατζηπαντελή να εκνευρίζεται λέγοντας σε κάποια παίκτρια πως αυτό που είπε είναι προσβλητικό για εκείνη, προμηνύοντας μεγάλες αναταραχές στο πλατό του GNTM για ακόμη μία φορά. Μάλιστα χωρίς να γνωρίζουμε για ποια υποψήφια πρόκειται, βλέπουμε τους κριτές αναστατωμένους να μαλώνουν έχοντας διαφορετικές απόψεις με τη Βίκυ Καγιά να φωνάζει πως η κοπέλα που είχε εκείνη την ώρα μπροστά της «δεν θα είναι στην εβδομάδα μόδας».

Τέλος, από το σημερινό επεισόδιο δεν θα απουσιάζουν και οι δυνατές συγκινήσεις, αφού θα δούμε μία κοπέλα με καταγωγή από την Ουκρανία η οποία, όπως ακούγεται να λέει στους κριτές στο trailer, βρισκόταν στο Χάρκοβο όταν ξέσπασε ο πόλεμος. Εκτός από τη συγκεκριμένη κοπέλα θα δούμε και ακόμη μία υποψήφια, η οποία θέλει να γίνει μοντέλο έχοντας ήδη γεννήσει δύο παιδιά. Οι κριτές ακούγονται να εκθειάζουν την κοπέλα, ενώ ζητούν να γνωρίσουν τον υποστηρικτικό σύζυγό της, ο οποίος «εισβάλλει» στο πλατό του παιχνιδιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Όλα υα υπόλοιπα μπορείτε να τα δείτε απόψε Τρίτη (27/9) στις 21:00 στο Star!

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;