Δημήτρης Σκουλός για Βίκυ Καγιά: «Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ»
Ο Δημήτρης Σκουλός προέβη σε δηλώσεις για τη σχέση του με τη Βίκυ Καγιά πoυ θα συζητηθούν.

Σήμερα Τρίτη (27/9) ο γνωστός φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM, Δημήτρης Σκουλόςπαραχώρησε μία συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας, αλλά και τη σχέση του με τη Βίκυ Καγιά.

«Με πήραν από την παραγωγή και μού είπαν ότι φέτος θα κάνουμε κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς. Στενοχωρήθηκα τον πρώτο καιρό, ειδικά τις πρώτες μέρες. Έκανα αυτοκριτική τι έκανα λάθος, από ό,τι κατάλαβα δεν έκανα κάτι λάθος γιατί θα είχαν βρει αντικαταστάτη. Δεν βγήκαν. Οπότε δεν έγινε κάτι λάθος. Έπρεπε να στηρίξουν την επιλογή της Βίκυς ότι «θα έρθω να τα αλλάξω όλα». Οπότε ποια ήταν τα “όλα”; Εμείς ήμασταν τα “όλα”», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός για να προσθέσει τα εξής:

«Ήμουν επιλογή του καναλιού, όχι της Βίκυς. Από πού κι ως πού να είμαι επιλογή της Βίκυς εγώ; Ήμουν επιλογή των ανθρώπων που έκαναν τα κάστινγκ. Άλλο να δουλεύεις στη μόδα και άλλο να μιλάς για μόδα. Υπήρχε ένας επαγγελματικός σεβασμός γι’ αυτό που κάνει ο καθένας και μέχρι εκεί. Τι ρωτάς, αν ήμασταν φίλοι; Όχι. Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ». 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;