Cara Delevingne: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα για την ψυχική υγεία της
Η Cara Delevingne εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο με μάσκα προσώπου, σκουφί αλλά και γυαλιά ηλίου, ενώ δεν σήκωσε το βλέμμα της από το κινητό της.

Η Cara Delevingne έκανε χθες, Δευτέρα (26/9) την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Παρίσι, μετά τα δημοσιεύματα που εξέφρασαν ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της.

Το νεαρό μοντέλο κράτησε χαμηλό προφίλ, καθώς έφτασε στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας.

Πιο αναλυτικά, η Cara Delevingne εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο με μάσκα προσώπου, σκουφί αλλά και γυαλιά ηλίου, ενώ δεν σήκωσε το βλέμμα της από το κινητό της.

 

Την έντονη ανησυχία για την υγεία της προκάλεσε ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όπου η ίδια φαινόταν να κινείται νευρικά, με τα μαλλιά της να είναι αχτένιστα, ενώ δεν φορούσε παπούτσια.

Cara Delevingne: Η μάχη με την κατάθλιψη και η δύσκολη παιδική ηλικία

Τον Ιούλιο η Cara Delevingne βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon και στην προσπάθεια της να κάνει ένα μαγικό κόλπο σχολίασε απευθυνόμενη στον παρουσιαστή “βλέπεις πως τρέμει το χέρι μου;“.

Αρκετοί, μάλιστα, σημειώνουν πως καθοριστικό για την ψυχική της υγεία υπήρξε και το γεγονός πως πριν γεννηθεί η Cara, η μητέρα της, Pandora, ήταν εθισμένη στην ηρωίνη. “Οι αδερφές μου ήταν εκεί για εμένα αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να αντιμετωπίσω μόνη για να καταφέρω να βρω τον εαυτό μου” είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Το μοντέλο έχει μιλήσει ανοιχτά για την μάχη της με την κατάθλιψη αλλά και τον αγώνα της μέχρι να ανακαλύψει την σεξουαλικότητά της. Όπως είχε αποκαλύψει η παιδική της ηλικία ήταν δύσκολη. Ήταν αγχώδης ενώ είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή με την κατάσταση να επιδεινώνεται στα 17 της, όπου ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το modeling.

Διαβάστε ακόμη:

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;