You: Η τέταρτη σεζόν «χωρίζεται» σε δύο μέρη - Πότε θα κάνουν πρεμιέρα στο Netflix
Όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για την τέταρτη σεζόν του «You».

Το «You» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix με φανατικό κοινό. Έτσι, μετά το τέλος της τρίτης σεζόν το «You» ανανεώθηκε για τέταρτη και πέμπτη σεζόν από το Netflix. Μάλιστα το τέλος της τρίτης σεζόν ήταν αρκετά καλό αφήνοντας τους fans  με μεγάλη ανυπομονησία για τη συνέχεια.

Κατά τη διάρκεια του «TUDUM 2022» το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα πολλά teasers και πληροφορίες για επερχόμενα projects του, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και το «You». Έτσι, πλέον γνωρίζουμε πως η τέταρτη σεζόν της σειράς θα «χωριστεί» σε δύο μέρη, με το πρώτο να είναι διαθέσιμο στις 10 Φεβρουαρίου και το δεύτερο στις 10 Μαρτίου.

Στην τέταρτη σεζόν ο Tζο αποκτάει νέα ταυτότητα και γίνεται ο καθηγητής Jonathan Moore. Πλέον ζει στο Λονδίνο, ενώ στο teaser ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά: «Πέρασαν οι μέρες της ανεκπλήρωτης αγάπης και της λαχτάρας. Αυτή τη φορά επικεντρώνομαι στον ακαδημαϊκό χώρο και στη διδασκαλία, ενώ διατηρώ τις τυπικές εξωσχολικές μου δραστηριότητες αυστηρά επαγγελματικές».

Μάλιστα στην τέταρτη σεζόν θα δούμε όπως πάντα νέα πρόσωπα. Ένα από τα νέα πρόσωπα θα είναι ο Lukas Gage του «Euphoria», ο οποίος θα υποδυθεί το νέο εχθρό του Τζο αναλαμβάνοντας τον ρόλο του επιχειρηματία Adam, που είναι ο νεότερος γιος ενός πλούσιου μεγιστάνα της Ανατολικής Ακτής. Πρόκειται για έναν αστείο και εξωστρεφή τύπο που του αρέσουν τα πάρτι, ο οποίος όμως θα έκανε τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει, όπως ακριβώς του έμαθαν οι γονείς του.

Επιπλέον, στη νέα σεζόν θα δούμε τη Charlotte Ritchie που υποδύεται την Kate, μια διευθύντρια γκαλερί τέχνης που είναι καχύποπτη με τον Tζο από την πρώτη στιγμή που τον συναντά. Παράλληλα, στη νέα σεζόν θα κάνει την εμφάνισή της και η Tilly Keeper, που θα παίξει τη Lady Phoebe, η οποία είναι «τόσο γλυκιά και ευγενική όσο και πλούσια, διάσημη και χαοτική».

Στο cast «εισβάλλει» και η Amy-Leigh Hickman, η οποία θα υποδυθεί μια συγγραφέα με το όνομα Nadia που έχει τη φιλοδοξία να γίνει διάσημη για τη δουλειά της. Η ειλικρίνειά της είναι το τέλειο κάλυμμα για τις ανασφάλειες που κουβαλά μια νεαρή γυναίκα που δεν έγινε ποτέ αποδεκτή από την ομάδα των συνομηλίκων της.

Τέλος, στο cast βρίσκουμε και τον ηθοποιό του Outlander, Ed Speleers, ο οποίος θα παίξει τον Ris, έναν συγγραφέα του οποίου τα απομνημονεύματα του έδωσαν «αναγνώριση και ώθηση να ξεκινήσει μια πολιτική καριέρα».

Δείτε το teaser trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;