GNTM 5: Οι οντισιόν συνεχίζονται με νεύρα, φωνές και συγκινήσεις [Trailer]
GNTM 5: Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο - Δείτε το trailer

Την περασμένη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα το ανανεωμένο GNTM 5το οποίο πλέον προβάλλεται κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00 μέσω της συχνότητας του Star. Φέτος ο αγαπημένος διαγωνισμός μοντέλων επέστρεψε δυναμικά με μεγάλες αλλαγές αναζητώντας γυναίκες από 18 έως… 88 ετών που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ και να διεκδικήσουν το έπαθλο και τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model!

Στην κριτική επιτροπή του GNTM 5 επέστρεψε η Βίκυ Καγιά μετά από έναν χρόνο απουσίας, όπως και ο Τάσος Σοφρωνίου ο οποίος «εκτελούσε χρέη» κριτή στο πρώτο Next Top Model που προβλήθηκε το 2009. Παράλληλα, στο GNTMβλέπουμε τον μέχρι πρότινος coach Γιώργο Καράβα σε ρόλο κριτή, ενώ εκτός από τη μόνιμη κριτική επιτροπή θα έχουμε καθ’ όλη της διάρκεια του πέμπτου κύκλου και guest κριτές. Η guest κριτής των οντισιόν είναι η Σοφία Χατζηπαντελήη οποία ήδη έχει συγκεντρώσει πληθώρα σχολίων λόγω των φρυδιών της και όχι μόνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί το τρίτο επεισόδιο του GNTM 5, στο οποίο θα συνεχιστούν οι οντισιόν. Γυναίκες όλων των ηλικιών αναμένεται να περάσουν μπροστά από την κριτική επιτροπή και να ποζάρουν διεκδικώντας μία θέση στην επόμενη φάση. Όπως βλέπουμε στο trailer του σημερινού επεισοδίου, πολλά κορίτσια θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τα προσόντα και τη θέλησή τους να ασχοληθούν με τη μόδα.

Για ακόμη μία φορά θα δούμε γυναίκες που είναι μεγαλύτερες σε ηλικία να διεκδικούν μία θέση στο σπίτι του Next Top Model με μία γυναίκα να λέει χαρακτηριστικά στο trailer: «Ποτέ δεν είναι αργά. Γι’ αυτό είμαι κι εδώ». Ωστόσο, εκτός από τις γυναίκες που θα εντυπωσιάσουν τους κριτές, δεν θα λείψουν και αυτές που θα… τους εκνευρίσουν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Στο trailer βλέπουμε χαρακτηριστικά τη Σοφία Χατζηπαντελή να λέει πως βαρέθηκε ούσα εμφανώς εκνευρισμένη με κάποια υποψήφια. Παράλληλα, η Βίκυ Καγιά αναφέρει σε μία κοπέλα με αυστηρότητα ότι στο GNTM 5 θέλουν να βγάλουν μία star ρωτώντας την: «Είσαι εσύ star;». Παράλληλα, η Σοφία Χατζηπαντελή εκνευρίζεται και πηγαίνει στα παρασκήνια, όπου ακούγεται να λέει σε κάποια υποψήφια «θα με κάνεις τώρα να νευριάσω».

Επιπλέον, στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 5 εκτός από τα νεύρα και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις δεν θα λείψουν και οι συγκινήσεις. Συγκεκριμένα, μία κοπέλα θα βρεθεί ενώπιον της κριτικής επιτροπής, όπου μεταξύ άλλων δηλώνει πως έχει περάσει πολύ άσχημα και έχει χάσει την πίστη της, αλλά το GNTM την έχει βοηθήσει να αποδεχτεί τον εαυτό της.

Συνεπώς, όπως γίνεται αντιληπτό το σημερινό επεισόδιο μάς επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, συγκινήσεις και -φυσικά- μόντελινγκ.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;