Δούκισσα Νομικού: Αποχωρεί από το «Πρωινό» - Αναμένεται η ανακοίνωση του ΑΝΤ1
Όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Μελάς στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», η Δούκισσα Νομικού φαίνεται να αποχωρεί από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μέσα στην ημέρα αναμένεται να γίνει η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι.

Χωρίς τη Δούκισσα Νομικού φαίνεται πως θα συνεχίσει το ανανεωμένο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και μετά τη σύσκεψη που οδήγησε στη ρήξη, φαίνεται πως δεν υπάρχει και το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια θα αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή, ενώ σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση από το κανάλι.

Όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Μελάς στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», μέσα στην ημέρα αναμένεται ανακοίνωση ευχαριστίας του ΑΝΤ1 προς τη Δούκισσα Νομικού, και κάπως έτσι θα ολοκληρωθεί η συνεργασία στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει πως οι ίδιος πληροφορίες αναφέρουν ότι από χθες, έχουν αρχίσει διερευνητικές συζητήσεις με πρόσωπα που είναι μεν συμπαθή στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά όχι του ίδιου βεληνεκούς με τη Δούκισσα Νομικού. Η αντικαταστάτρια της αναμένεται να καλύψει κάποιες στήλες που σχετίζονται με τις εμπορικές και διαφημιστικές συμφωνίες που είχε κάνει ο ΑΝΤ1 για το «Πρωινό», αρκετά νωρίτερα από την έναρξη της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου, η Δούκισσα Νομικού ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την επόμενη ημέρα. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, άλλαξαν όλα.

Οι αλλαγές έγιναν μετά τη σύσκεψη που ακολούθησε με υψηλά στελέχη του ΑΝΤ1, παρουσία του Γιώργου Λιάγκα. Η σύσκεψη έγινε για να αποφασιστεί το μέλλον τις εκπομπής και το τι θα γίνει. Ο Γιώργος Λιάγκας φέρεται να παρέμεινε αποστασιοποιημένος, παρακολουθώντας απλώς όσα έλεγαν και οι δύο πλευρές.

Η Δούκισσα Νομικού φέρεται να εξέφρασε ανοιχτά την έντονη δυσαρέσκεια και τα παράπονα της για την παρουσία της στην εκπομπή. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η ίδια αισθάνεται παραγκωνισμένη, καθώς δεν μιλούσε αρκετά, ενώ σε στήλες όπως η μαγειρική και η αστρολογία, στις οποίες είχε συμφωνηθεί να τις παρουσιάζει μόνη της, υπήρχε παρέμβαση του Γιώργου Λιάγκα.

Η Δούκισσα Νομικού φέρεται να είπε «εγώ δεν ξαναέρχομαι», δηλώνοντας άτυπα την παραίτηση της. Στη συνέχεια, σε τηλεφωνική επικοινωνία της με υψηλό στέλεχος του ΑΝΤ1 αποφασίστηκε να λείψει την Παρασκευή από την εκπομπή. Κάτι που είδαμε και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;