Madrugada: «Ήταν όνειρό μας να παίξουμε στο Καλλιμάρμαρο»
Με αφορμή τη συναυλία τους που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο (24/9) στο Καλλιμάρμαρο, οι Madrugada παραχώρησαν μία συνέντευξη στο MEGA και τη δημοσιογράφο Ελευθερία Νταβατζή.

Το Νορβηγικό συγκρότημα Madrudaga βρίσκεται στην Ελλάδα με αφορμή τη συναυλία που θα πραγματοποιήσει αύριο Σάββατο (24/6) στο Kαλλιμάρμαρο στάδιο. Μία ημέρα πριν τη μεγάλη συναυλία στο εμβληματικό στάδιο τα μέλη του συγκροτήματος παραχώρησαν μία συνέντευξη στο MEGA και τη δημοσιογράφο Ελευθερία Νταβατζή.

«Ήταν όνειρό μας για πάρα πολλά χρόνια να παίξουμε σε στάδιο και το να παίξουμε σε ένα τόσο ιστορικό έδαφος – οι πρώτοι Ολυμπιακοί αγώνες φιλοξενήθηκαν εκεί το 1896», ανέφερε αρχικά ντράμερ του συγκροτήματος, Γιον Λάουβλαντ.

Στη συνέχεια, ο μπασίστας των Madrudaga, Φρόντε Γιάκομπσεν, αναφερόμενος στην αυριανή τους συναυλία είπε:

«Θα είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μας. Δεν έχουμε ξανακάνει κάτι τέτοιο». 

Όπως παραδέχεται ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Σίβερτ Χόιεμ το κοινό της Ελλάδας είναι το καλύτερο κοινό που έχουν παίξει ποτέ.

«Είναι το καλύτερο κοινό. Έρχονται στις συναυλίες και είναι έτοιμοι να γίνουν μέρος τους. Δεν είναι εκεί απλά για να διασκεδάσουν γίνονται μέρος της συναυλίας», υπογράμμισε ο τραγουδιστής.

Μιλώντας για την επανένωσή τους που έγινε το 2019 και με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το πρώτο τους album, ο ντράμερ του συγκροτήματος Γιον Λάουβλαντ Πέτερσεν τόνισε πως η συνύπαρξή τους δεν ήταν πάντα εύκολη υπόθεση.

«Υπήρχαν πολλές περισσότερες φασαρίες, και τσακωμοί. Ήταν πολύ δύσκολα τότε αλλά αυτό έχει αλλάξει με τον καιρό. Παλιά όμως έπρεπε να έχεις πολύ δυνατό χαρακτήρα για να είσαι μέλος αυτού του συγκροτήματος», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, οι Madrugada δεν αρκέστηκαν στο σχολιασμό της συναυλίας τους. Αντιθέτως, θέλησαν να σχολιάσουν την σκληρή επικαιρότητα.

«Οι οικογένειες χαμηλού εισοδήματος στη Νορβηγία. Δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος, όπως ακριβώς και στην Ελλάδα. Παρότι είμαστε μεγάλος παραγωγός ενέργειας αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα», κατέληξε ο Γιον Λάουλαντ.

Δείτε τη συνέντευξή τους εδώ:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;