Αμέτρητοι χρήστες του TikTok, του Facebook αλλά και του Twitter, υποστηρίζουν πως το Σάββατο (24/9) θα γίνει μια παγκόσμια διακοπή ρεύματος.

Μία θεωρία συνωμοσίας έχει κατακλύσει την πλατφόρμα του TikTok τον τελευταίο καιρό, με πολλούς χρήστες να υποστηρίζουν πως θα υπάρξει ένα παγκόσμιο black out την συγκεκριμένη ημέρα.

Αμέτρητοι χρήστες του TikTok, του Facebook αλλά και του Twitter, υποστηρίζουν πως το Σάββατο (24/9) θα γίνει μια παγκόσμια διακοπή ρεύματος, η οποία θα προκαλέσει ολική επαναφορά της οικονομίας αλλά και της πολιτικής!

Οι χρήστες αυτοί αναφέρουν πως το black out μπορεί να προκληθεί από μια μεγάλη φυσική καταστροφή, από μια πυρηνική επίθεση, μια καταιγίδα ή μια μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο.

Η αβάσιμη θεωρία ξεκίνησε με viral βίντεο του Γερμανού βουλευτή, Φρίντριχ Μερτς, ο οποίος μιλά αόριστα για τη σημασία την συγκεκριμένης ημερομηνίας.

Συγκεκριμένα , ο Φρίντριχ Μερτς στην ομιλία του δήλωσε πως “όλοι θα θυμούνται πού βρίσκονταν στις 24 Σεπτεμβρίου“. Ωστόσο πρόκειται για λάθος του Γερμανού βουλευτή, καθώς εννοούσε την 24η Φεβρουαρίου, δηλαδή την ημέρα που ξεκίνησε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

 

Ωστόσο, τα άτομα που άκουσαν την ομιλία του, αμέσως πίστεψαν πως η γερμανική κυβέρνηση εννoούσε πως υπάρχει κάποιο μυστικό σχέδιο, κάτι σημαντικό που θα γίνει την συγκεκριμένη ημέρα.

Η θεωρία πήρε και άλλες διαστάσεις όταν σε ένα επεισόδιο του The Simpsons, στην 24η σεζόν, έγιναν αναφορές στην 24 Σεπτεμβρίου και το τέλος του κόσμου.

 

Στη συνέχεια, πολλοί χρήστες στο TikTok ξεκίνησαν να προειδοποιούν τον κόσμο να προετοιμαστεί, καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους “κάτι θα συμβεί στις 24 Σεπτεμβρίου“.

Δεν ξέρω τι θα συμβεί, υποθέτω ότι θα υπάρξει μεγάλο black out στις 24 Σεπτεμβρίου“, είπε ένα άτομο με το σε ένα βίντεο του TikTok .

 

@therealfadoody Are we resetting the worlds economy? Comment below 👇 #wef #thegreatreset #sept24 #banking #crisis ♬ Scary music horror mystery(1040775) – parts di manta

@joeymc111 #bugout #sept24 #conspiracytheories #endoftheworldasweknowit #prayforme #itsover #joebiden #fyp #run #survivaltips ♬ original sound – JoeyMc111

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
 1 
 0 
 1