Καίτη Γαρμπή: Απαντά με Μενέλαο Λουντέμη για το εξώδικο από νυχτερινό κέντρο
Η Καίτη Γαρμπή απάντησε με μία ανάρτηση στα social media για το εξώδικο που έλαβε από γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Η Καίτη Γαρμπή απάντησε με μία ανάρτηση στα social media για το εξώδικο που έλαβε από γνωστό νυχτερινό κέντρο, στο οποίο αναμενόταν να εμφανιστεί ο Διονύσης Σχοινάς και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Το νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα εμφανίζονταν οι δύο τραγουδιστές έστειλε εξώδικο στον Διονύση Σχοινά και του ζητάει 60.000 ευρώ. Ωστόσο, εξώδικο στάλθηκε και στην Καίτη Γαρμπή για προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η τραγουδίστρια για κάποιες εμφανίσεις, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω της πανδημίας.

Η Καίτη Γαρμπή ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με φράση από στίχους του Μενέλαου Λουντέμη, κάνοντας λόγο για ψέματα. «Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα ‘λεγαν». Στην ανάρτησή της πρόσθεσε ένα emoji που κάνει εμετό.

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας του Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Οι δύο τραγουδιστές ήταν να βρεθούν στη σκηνή από τις 10 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε αρχικά, με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους. Με αφορμή αυτή τη διαφωνία, η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συνεχίσει τελικά, μόνος του τις εμφανίσεις του.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;