Ρωσία: Aνάρπαστες οι πτήσεις «φυγής» μετά την επιστράτευση Πούτιν - Τι αναφέρει το Reuters
Για κατακόρυφη άνοδο των αναζητήσεων στο διαδίκτυο, αλλά και της αγοράς εισιτηρίων για πτήσεις «φυγής» από τη Ρωσία κάνει λόγο το Reuters.

Για κατακόρυφη άνοδο των αναζητήσεων στο διαδίκτυο, αλλά και της αγοράς εισιτηρίων για πτήσεις «φυγής» από τη Ρωσία κάνει λόγο το πρακτορείο Reuters, στον απόηχο της μερικής επιστράτευσης την οποία ανακοίνωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, επτά μήνες μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Όπως μεταδίδει το Reuters, οι πτήσεις χωρίς επιστροφή από τη Ρωσία γίνονται ανάρπαστες τις τελευταίες ώρες. Επικαλούμενο δεδομένα των Google Trends, το πρακτορείο αναφέρει ότι καταγράφεται κατακόρυφη άνοδος των αναζητήσεων στην Aviasales, την πιο δημοφιλή ιστοσελίδα στη Ρωσία για αναζήτηση και αγορά αεροπορικών εισιτηρίων.

;Oπως μεταδίδεται, οι θέσεις σε απευθείας πτήσεις προς Κωνσταντινούπουλη και Γερεβάν (σε Τουρκία και Αρμενία, δηλαδή προορισμούς στους οποίους δεν απαιτείται visa), έχουν εξαντληθεί, σύμφωνα με τα δεδομένα της Aviasales.

Παράλληλα, ορισμένες διαδρομές με ενδιάμεσους σταθμούς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από τη Μόσχα προς την Τιφλίδα της Γεωργίας, επίσης δεν ήταν διαθέσιμες, ενώ οι φθηνότερες πτήσεις από τη ρωσική πρωτεύουσα προς το Ντουμπάι κόστιζαν περισσότερα από 300.000 ρούβλια (5.000 δολάρια) , δηλαδή ποσό περίπου πενταπλάσιο του μέσου μηνιαίου μισθού.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είπε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, θα κληθούν αμέσως 300.000 έφεδροι. Διευκρίνισε ότι θα εξαιρεθούν οι φοιτητές και άτομα που έχουν υπηρετήσει ως κληρωτοί. Σημείωσε μάλιστα πως όσοι κληθούν θα λάβουν πρώτα στρατιωτική εκπαίδευση.

Με πληροφορίες από kathimerini.gr 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
FT
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;