Παρί Σεν Ζερμέν: Καταπληκτική γωνία λήψης στο φάουλ του Μέσι αλά FIFA
Έγινε viral το βίντεο με την εκτέλεση φάουλ του Μέσι στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λυών, λόγω της εκπληκτικής λήψης.

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα της Ligue 1 στη Γαλλία η αήττητη Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την εντός έδρας νίκη της με 1-0 κόντρα στη Λυών.

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει με τη σειρά του τις εξαιρετικές εμφανίσεις, καθώς ήταν ο σκόρερ που έκρινε την αναμέτρηση, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Νεϊμάρ.

Μπορεί το γκολ του Αργεντινού να ήταν χάρμα οφθαλμών, μια άλλη ενέργειά του έγινε viral, αλλά για την καταπληκτική γωνία λήψης της εκτέλεσης φάουλ του pulga. Μια από τις τηλεοπτικές κάμερες του γαλλικού πρωταθλήματος προσέφερε μια εκπληκτική οπτική γωνία, σχεδόν όπως κοίταζε την εστία ο λατίνος σούπερ σταρ της στρογγυλής θέας.

Μια λήψη που θύμισε στους τηλεθεατές το ποδοσφαιρικό video game της FIFA!

Ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας έχει βρει ξανά τη φόρμα του φέτος και σε 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχει σημειώσει έξι γκολ, ενώ έχει μοιράσει και οκτώ ασίστ και μετά την κακή για τα δεδομένα του περυσινή χρονιά φαίνεται να βρίσκει τον εαυτό του.

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;