Paris Hilton: Έχασε τον σκύλο της και δίνει μεγάλη αμοιβή – Επιστρατεύει ντετέκτιβ και drones
Paris Hilton: «Είναι λίγο ντροπαλός και θα ανέβει στην κοιλιά σας, αν προσπαθήσετε να το κουβαλήσετε».

Η Paris Hilton περνάει δύσκολες ώρες, αφού έχει εξαφανιστεί το σκυλάκι της και μέσα από ένα «βομβαρδισμό» αναρτήσεων στα social media απευθύνει έκκληση στους ακόλουθους της για βοήθεια, ενώ διατίθεται να προσφέρει και μεγάλη αμοιβή.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η 41χρονη κληρονόμος των γνωστών ξενοδοχείων ανέβασε στο Instagram μια αφίσα με τον εξαφανισμένο σκύλο της, που είναι ράτσα Τσιουάουα με καφέ-μαύρο χρώμα και ονομάζεται Diamond Baby.

 

«Εάν γνωρίζετε πληροφορίες για το πού βρίσκεται η Diamond Baby ή πιστεύετε ότι το έχετε δει, επικοινωνήστε στη διεύθυνση email finddiamondbaby@gmail.com», έγραψε.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «θα υπάρξει μεγάλη ανταμοιβή για την επιστροφή της και ΔΕΝ θα γίνουν ερωτήσεις. Παρακαλώ, στείλτε μήνυμα εάν γνωρίζετε ΤΙΠΟΤΑ και παρακαλώ να προσέχετε το μωρό μου».

Επίσης, πρόσθεσε ότι ο σκύλος «είναι λίγο ντροπαλός και θα ανέβει στην κοιλιά σας, αν προσπαθήσετε να το κουβαλήσετε».

Μάλιστα, σχετικά με την εξαφάνιση του τετράποδου φίλου της, σημείωσε ότι «ήμουν σε μια φωτογράφιση και μετακομίζαμε, όταν ένας από τους εργαζόμενους πρέπει να άφησε μια πόρτα ανοιχτή. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου με βοήθησαν να ψάξω σε όλη τη γειτονιά και πήγαμε πόρτα σε πόρτα, αλλά ακόμα δεν τη βρήκαμε».

Έτσι, ανέφερε ότι όχι μόνο θα προσφέρει αμοιβή σε όποιο άτομο γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση του σκύλου της, αλλά και πως τις έρευνες θα συνδράμει ιδιωτικός ντετέκτιβ, μαζί με drones.

«Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να την πάρω πίσω», είπε και πρόσθεσε ότι «όποιος έχει αγαπήσει ποτέ ένα κατοικίδιο και έχει χάσει ένα κατοικίδιο θα καταλάβει αυτόν τον πόνο που νιώθω – Η καρδιά μου είναι ραγισμένη».

 

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
34'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
34'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
'
20 - 27
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
0'
16 - 18
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;