GNTM 5: Η Βίκυ Καγιά πήρε ένα σκουπόξυλο για να βοηθήσει διαγωνιζόμενη - Ενοχλημένη η Σοφία Χατζηπαντελή
Η διαγωνιζόμενη για να μπορέσει να διαχειριστεί την αμηχανία της χαμογελούσε συνέχεια, με αποτέλεσμα αυτό να εκνευρίσει τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Η διαγωνιζόμενη εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του GNTM 5 με την αμηχανία να είναι εμφανής. Για να μπορέσει να διαχειριστεί την αμηχανία της χαμογελούσε συνέχεια, με αποτέλεσμα αυτό να εκνευρίσει τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Όπως είπε η κριτής του GNTM 5 το γεγονός ότι το νεαρό μοντέλο χαμογελούσε συνέχεια δεν της άρεσε καθώς στο εξωτερικό αυτό θα εκλαμβανόταν ως αγένεια.

Η άποψη αυτή βρήκε σύμφωνη και τη Βίκυ Καγιά η οποία σχολίασε πως έτσι είναι στο εξωτερικό.
Βίκυ Καγιά, Τάσος Σωφρονίου και Γιώργος Καράβας της έδωσαν το πολυπόθητο «ναι» που την πέρασαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Το νεαρό μοντέλο έκανε πασαρέλα μπροστά στους κριτές για να δουν τον τρόπο με τον οποίο περπατάει. Αυτό όμως που είδε η Βίκυ Καγιά δεν της άρεσε και θέλησε να τη βοηθήσει και να της δείξει τον σωστό τρόπο. Γι’ αυτό το λόγο πήρε ένα σκουπόξυλο και της είπε πως πρέπει με τα γόνατά της να το χτυπάει. Μετά από ορισμένες προσπάθειες, η νεαρή τα κατάφερε.

Κατά την έξοδο της από το πλατό, η νεαρή χάρισε στους κριτές το πιο ωραίο χαμόγελό της γεγονός που έκανε ακόμα πιο έξαλλη την Σοφία Χατζηπαντελή. «Όλα είναι αστεία γι’ αυτή», είπε έντονα.

Διαβάστε ακόμη:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;