Έλενα Παπαρίζου για MAD: «Είναι κάτι που δεν θέλω να πολυσυζητάω - Δεν μου αρέσει η βία»
Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τον σύζυγό της, αλλά και το περιστατικό που συνέβη στα MAD ανάμεσα στον Snik και τον Light.

Σήμερα Τρίτη (19/9) η Έλενα Παπαρίζου ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» και παραχώρησε μία συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά. 

Μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, με τον οποίο παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα.

«Μού αρέσει το απλό. Είμαι λίγο πιο αθλητικό κορίτσι θα έλεγα. Μού αρέσει να κάνουμε αυτές τις δουλειές που έχουμε ξεχάσει λόγω κορωνοϊού. Μου αρέσει να πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ. Μου αρέσει να μπαίνω στο μαγαζί και να λέω καλημέρα. Επίσης μαγειρεύω. Είναι κάτι που το θεωρώ αγχολυτικό», ανέφερε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου μιλώντας για τον εαυτό της και συνέχισε αναφερόμενη στον σύζυγό της ως εξής:

«Ο Αντρέας μου είπε από την αρχή ότι δεν θέλει να είναι στα φώτα της δημοσιότητας. Σ’αγαπάω, σε θέλω στη ζωή μου, αλλά δεν θέλω. Κάποιες στιγμές εκτίθεται αλλά ξέρουμε πότε συμβαίνει αυτό».

Επιπλέον, η Έλενα Παπαρίζου σχολίασε τον καβγά ανάμεσα στον Snik και τον Light στα MAD.

«Είναι κάτι που δεν θέλω να πολυσυζητάω γιατί ήταν πολύ δυσάρεστο. Δεν πιστεύω στη βία, δεν μού αρέσει η βία. Πιστεύω ότι για όλα βρίσκεται λύση. Όπως τώρα ζούμε έναν τεράστιο πόλεμο, κάποια στιγμή θα βρεθεί μια λύση. Αλλά αυτά είναι πολιτικά κομμάτια, στα ανθρώπινα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

Είναι πολύ δυσάρεστο που μετά από δύο χρόνια που ο μουσικός και καλλιτεχνικός κόσμος ήταν κλεισμένος ότι έπρεπε να το ζήσουμε και αυτό. Δεν είναι ευχάριστα αυτά. Δεν έχω τίποτα με τα παλικάρια. Nα είναι καλά αλλά αν θέλουν τέτοια πράγματα ας τα τακτοποιήσουν μόνοι τους», είπε η Έλενα Παπαρίζου για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;