Ζέτα Δούκα για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν περιμένω συγγνώμη»
Η Ζέτα Δούκα μίλησε στο «Πρωινό Μας» για τη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη.

Σήμερα Δευτέρα (19/9) η Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας», όπου με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς του ΣΚΑΪ Άγρια Γη στην οποία πρωταγωνιστεί, παραχώρησε στη Φαίη Σκορδά μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη και τη δικαστική τους διαμάχη μετά τη δημόσια καταγγελία της για άσκηση λεκτικής και σωματικής βίας.

«Η αγωγή έχει πάρει τον δρόμο της. Ήταν μία κοινή αγωγή σε μένα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, η οποία ολοκληρώθηκε και θα περιμένουμε την απόφαση που μπορεί να πάρει κι αρκετούς μήνες. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνει το σωστό.

Έχουν γίνει δύο μηνύσεις σε μένα και μία στη Δώρα για ηθική αυτουργία και σε κάποιους μάρτυρές μου και γιατρούς μου που τους εμφανίζει ως ψευδομάρτυρες. Αυτές οι μηνύσεις είναι σε εξέλιξη, δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω.

Εγώ δεν έχω ξαναπάει ποτέ σε δικαστήριο. Όλα αυτά ήταν τελείως καινούρια για μένα. Έχω ψυχραιμία και με τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, καθώς και με τους μάρτυρές μου έχουμε μεγάλη ενότητα κι αλληλεγγύη. Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας», είπε αρχικά η Ζέτα Δούκα αναφερόμενη στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην ίδια και τον Γιώργο Κιμούλη.

Μάλιστα, αναφερόμενη σε όσα περιμένει από τον Γιώργο Κιμούλη, η ηθοποιός ξεκαθάρισε τα εξής:

«Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;