TikTok: Δεν φαντάζεστε τι έκανε μια γυναίκα για να διώξει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από την παραλία (video)
Η ενέργειά της δίχασε το TikTok, καθώς δεν φέρθηκε τον καλύτερο τρόπο στο ζευγάρι.

Τι κάνεις αν σου κόβουν τη θέα στην παραλία; Αν ξαφνικά μια παρέα κάτσει μπροστά σου και δεν μπορείς να απολαύσεις τη θέα στη θάλασσα, όπως πριν;

Ίσως να αλλάξεις θέση, να πας λίγο πιο δίπλα. Στη χειρότερη να τους ζητήσεις πολύ ευγενικά να μετακινηθούν λίγο. Και πάλι δεν είναι υποχρεωμένοι φυσικά να το κάνουν.

Μια γυναίκα όμως είχε ένα πανούργο σχέδιο και εν τέλει έπιασε τόπο. Η TikToker, Madison Gooch, ήταν στην παραλία μαζί με την οικογένειά της. Κάποια στιγμή ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έκατσε λίγο πιο μπροστά τους. Η μητέρα τους ενοχλήθηκε, διότι της έκοβαν τη θέα προς τη θάλασσα.

Κι αυτό που σκέφτηκε για να τους απομακρύνει ήταν σατανικό. Συγκεκριμένα, πήρε παξιμάδια που είχε μαζί της για σνακ, τα έτριψε πίσω τους με διακριτικό τρόπο και τότε μαζεύτηκαν πολλά πουλιά. Έτσι, το ηλικιωμένο ανδρόγυνο αναγκάστηκε να μαζέψει τα καρεκλάκια του και να αλλάξει θέση.

Το όλο σκηνικό τραβήχτηκε βίντεο από τη Madison Gooch που το ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok, το οποίο μετράει πάρα πολλούς ακόλουθους. Η ενέργεια της μητέρας της δίχασε τους followers της, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που κατέκριναν την πράξη αυτή.

Κάποιοι βέβαια συντάχθηκαν στο πλευρό της μητέρας της Madison, καθώς, όπως επεσήμαναν στα σχόλιά τους, υπήρχαν πολλά μέτρα ελεύθερα για να κάτσουν στην παραλία.

@madison3gooch

That man was heated #beachday

♬ original sound – ESOSA||CONTENT CREATOR

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
85'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
84'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
4'
62 - 90
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
9'
57 - 51
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;