Shakira: Απέλυσε υπάλληλο που αρνήθηκε να της ζεστάνει το κοτόπουλο
Σύμφωνα με ντοκιμαντέρ, η Shakira έφτασε σε σημείο να απολύσει υπάλληλό της επειδή εκείνος αρνήθηκε να της ζεστάνει ένα κομμάτι κοτόπουλο.

Σύμφωνα με ντοκιμαντέρ, η Κολομβιανή σταρ Shakira έφτασε σε σημείο να απολύσει υπάλληλό της επειδή εκείνος αρνήθηκε να της ζεστάνει ένα κομμάτι κοτόπουλο.

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Equipo de Investigacion» ένα παντρεμένο ζευγάρι, πρώην υπάλληλοι της Shakira, παραχώρησε συνέντευξη και είπαν κάποια πράγματα που τους ενόχλησαν στη συμπεριφορά της.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές ήταν όταν ο πρώην υπάλληλος αφηγήθηκε τον υποτιθέμενο λόγο για τον οποίο η Shakira απέλυσε το ζευγάρι που εργαζόταν ως οικιακoί βοηθοί για τη σταρ.

«Ο Divier αντικατέστησε την Maritza, τη σύζυγό του, η οποία μαγείρευε όλη την εβδομάδα για 17 άτομα», ανέφερε το ρεπορτάζ.

«Όταν ήταν αργά το βράδυ, ήταν πολύ κουρασμένος και η Shakira του ζήτησε να ζεστάνει λίγο κοτόπουλο και εκείνος της είπε: “Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω άλλο, δεν πρόκειται να ζεστάνω το κοτόπουλο, μαγειρεύω για 17 άτομα όλη μέρα, δεν μπορώ να το κάνω άλλο”.

“Τότε η Shakira του είπε “Αν δεν είσαι καλός για αυτό, δεν είσαι καλός για τίποτα άλλο”, και τότε απολύθηκε. Ήταν ένα σοκ το γεγονός ότι η ίδια απέλυσε το προσωπικό της για ένα κομμάτι κοτόπουλο. Δεν ήταν μόνο οικιακοί βοηθοί, αλλά ήταν μάγειρες, σοφέρ και αυτοί που κανόνιζαν τη συντήρηση του σπιτιού. Ήταν πραγματικά μια πολύ ισχυρή απαίτηση».

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;