Ο Keanu Reeves θα επιστρέψει στον ρόλο του Constantine στο sequel της ομώνυμης ταινίας
Ο Keanu Reeves θα υποδυθεί ξανά τον John Constantine.

Ο αγαπημένος και αρκετά προσφιλής στο κοινό ηθοποιός Keanu Reeves ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ρόλο του John Constantine, 17 χρόνια μετά την πρώτη ταινία του Φράνσις Λόρενς «Constantine». Στην πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε το μακρινό 2005 ο Keanu Reeves πρωταγωνίστησε υποδύθηκε τον John Constantine, έναν ντεντέκτιβ παραφυσικών φαινομένων που προσπαθούσε να βοηθήσει μια αστυνομικό να αποδείξει πως η ο θάνατος της αδερφής της δεν ήταν αυτοκτονία αλλά κάτι παραπάνω.

Η ταινία δεν απέσπασε τις άριστες κριτικές, αλλά απέκτησε το δικό της φανατικό κοινό που ζητούσε εδώ και πολύ καιρό ένα κινηματογραγικό sequel. Μάλιστα ο Constantine είχε την δική του σειρά διάρκειας μια σεζόν στο CW, με τον Ματ Ράιαν να αναλαμβάνει τον ρόλο του Keanu Reeves.

Επιπλέον, είδαμε τον Constantine να εμφανίζεται ως γυναίκα στο «The Sandman» του Netflix με την Τζίνα Κόλμαν στον ρόλο ως Joanna Constantine.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε το Deadline με σχετικό άρθρο του, ο Keanu Reeves επιστρέφει στον ρόλο του ως John Constantine στη μεγάλη οθόνη και ο Φρανσίς Λόρενς στην σκηνοθετική καρέκλα. Το σενάριο του «Constantine 2», όπως είναι ο τίτλος της ταινίας μέχρι στιγμής, θα αναλάβει ο Ακίβα Γκόλντσμαν, ενώ οι Τζ. Τζ. Εϊμπραμς και Χάνα Μινγκέλα θα αναλάβουν την παραγωγή μέσω του στούντιο Bad Robot.

Και μπορεί το Deadline να επιβεβαίωσε την επιστροφή της ταινίας, αλλά θα αργήσουμε να τη δούμε στους κινηματογράφους, καθώς παραμένει άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας με τον Λόρενς είναι απασχολημένος με το πρε;θελ του «Hunger Games».

Ωστόσο, έγινε γνωστό πως το «Constantine 2», θα βρει τον πρωταγωνιστή αρκετά μεγαλύτερο και -λογικά- σοφότερο. Στην πρώτη ταινία κατάφερε να επιβιώσει από το καρκίνο του πνεύμονα σε τελικό στάδιο με την βοήθεια του Διαβόλου, αλλά στην πορεία όλοι όσοι νοιάζονταν για εκείνον κατέληγαν νεκροί. Στα κόμικς υπάρχει μια σαφή σύνδεση με το σύμπαν της DC, ενώ πλέον ο Constantine έχει επιβεβαιωθεί ως αμφιφυλόφιλος άντρας, κάτι που δεν είναι γνωστό εάν θα υιοθετήσει και η ταινία.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
67'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
66'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
2'
47 - 64
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
6'
53 - 44
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1