GNTM 5: Θυμόμαστε έξι viral οντισιόν, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα
Το GNTM 5 ξεκινάει και εμείς θυμόμαστε ξανά μερικές από τις πιο θρυλικές οντισιόν του διαγωνισμού!

Η μεγάλη στιγμή που περιμέναμε είναι εδώ και σε λίγες ώρες το GNTM 5 θα κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς δέκτες μας. Το reality μόδας επιστρέφει εντελώς ανανεωμένο με αλλαγές και επιστροφές… «φωτιά»!

Στον πέμπτο κύκλο του αγαπημένου ριάλιτι η μεγαλύτερη αλλαγή είναι αυτή της κριτικής επιτροπής. Η all time classic Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο GNTM, όπου αδιαμφισβήτητα άφησε το «στίγμα» της. Στο πλάι της θα δούμε τον Τάσο Σοφρωνίου, ο οποίος μετά από μία guest εμφάνιση στο GNTM 4, επιστρέφει μόνιμα στο GNTM μετά από 12 ολόκληρα χρόνια. Την κριτική επιτροπή θα συμπληρώσει ο μέχρι πρότινος coach, Γιώργος Καράβας. Παράλληλα, ανά διαστήματα θα κάνουν guest εμφανίσεις και άλλοι ειδικοί του χώρου με πρώτη την ήδη πλυσυζητημένη Σοφία Χατζηπαντελή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Επιπλέον, στο GNTM 5 θα διαγωνίζονται μόνο γυναίκες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επανερχόμαστε σε στερεότυπα παλαιότερων εποχών. Κάθε άλλο, καθώς θα λάβουν μέρος μόνο επίδοξα μοντέλα από 18 έως και 88 ετών, ενώ από όσα έχουν πει οι κριτές θα δούμε αρκετό diversity στα μοντέλα που θα μπουν στο σπίτι.

Έτσι, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του GNTM 5, θυμόμαστε μερικές οντισιόν που «έγραψαν» αν μη τι άλλο ιστορία στον αγαπημένο διαγωνισμό των μοντέλων!

1. Σάμουελ Τότσι

Σήμερα ο Σάμουελ Τότσι έχει ένα από τα πιο δημοφιλή και αστεία προφίλ του ελληνικού TikTok. Ωστόσο, ο Σάμουελ Τότσι έχει κάνει το πέρασμά του από το GNTM 3, τον πρώτο κύκλο που δέχτηκε αγόρια. Η οντισιόν του έμεινε αναμφίβολα χαραγμένη στο μυαλό όλων μας, αφού το νεαρό εκκεντρικό αγόρι μάς έκανε να γελάσουμε με τις ατάκες του κατά τη διάρκεια των οντισιόν.

Το κορυφαίο όλων όμως ήταν η on camera αντίδρασή του στο bootcamp, όταν ρώτησε αν πέρασε στην επόμενη φάση, γιατί δεν είχε καταλάβει τι «παίζει» τελικά. Και μπορεί να μην πέρασε εν τέλει στο σπίτι, αλλά το γέλιο συνέχισε να μάς το προσφέρει απλόχερα από το TikTok. Άλλωστε, ο λογαριασμός του στο TikTok συνεχίζει να αποκτάει ολοένα και περισσότερους followers με τον ίδιο να «πετάει» τη μία ατάκα μετά την άλλη.

2. Τσίτος

Μία από τις παίκτριες που «κόπηκε» στις οντισιόν του GNTM 2 είναι η Αλιόνα Αμπράμοβα. Μπορεί η Αλιόνα να πήρε τρία όχι στις οντισιόν του διαγωνισμού μοντέλων, αλλά κέρδισε αδιαμφισβήτητα πολλά «ναι» στις καρδιές όλων μας.

Αρχικά οι κριτές ενθουσιάστηκαν με το καλλίγραμμο κορμί και τις αναλογίες της, αλλά στη συνέχεια εντόπισαν τις πλαστικές που έχει κάνει με αποτέλεσμα να την «κόψουν». Τότε ήταν που σε σχετικό «Q» η Αλιόνα είπε μία από τις πιο Ε-ΠΙ-ΚΕΣ ατάκες που έχουν ακουστεί ever στην ελληνική τηλεόραση.

Θέλοντας να πει πως έχει κάνει πλαστική στα χείλη και το στήθος, μπερδεύτηκε και είπε πως έχει κάνει «χείλη και… cheetos». Και κάπως έτσι μέσα σε λίγα λεπτά έγινε μία από τις πιο viral παίκτριες του διαγωνισμού χωρίς να περάσει καν στο bootcamp!

3. «They’re blaming my mother»

Η Ηρώ Δημητροπούλου έγινε γνωστή τον Οκτώβριο του 2018 μέσω των οντισιόν του GNTM, όπου την «έκοψαν» οι κριτές σχολιάζοντας αρνητικά το γεγονός ότι είχε κάνει πλαστικές σε ηλικία μόλις 18 ετών. Τότε, είχε ξεκινήσει μία γενικότερη συζήτηση κατά της εμμονής των νέων κοριτσιών με τις πλαστικές επεμβάσεις με τη μητέρα της παίκτριας να μπαίνει στο πλατό έχοντας κάνει και η ίδια πλαστικές. Οι εντυπώσεις των κριτών ήταν εξίσου αρνητικές με τη νεαρή Ηρώ Δημητροπούλου να ξεσπάει σε κλάματα λέγοντας την θρυλική ατάκα «ένιωσα ότι they’re blaming my mother».

4. Ηρακλής Τσουζίνοφ

Τα λόγια είναι περιττά. Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ ήταν ο νικητής του GNTM 3, τον οποίο το Twitter «έχρισε» νικητή του διαγωνισμού από την οντισιόν λόγω της εξωτικής του ομορφιάς. Μάλιστα η «πρόβλεψη» του Twitter επιβεβαιώθηκε και στο τέλος, όταν ο Ηρακλής έγινε το πρώτο αγόρι που κέρδισε τον διαγωνισμό.

5. Η Αναστασία που έβαλε λίγο υλικό.

Η Αναστασία Βοσκανίδου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Bachelor», όπου μάλιστα κατάφερε να έρθει αρκετά κοντά με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, μη καταφέρνοντας να του «κλέψει» τελικά την καρδιά. Η Αναστασία όμως είχε γίνει viral αρκετό καιρό πριν τη συμμετοχή της στο Bachelor.

Συγκεκριμένα, η Αναστασία Βοσκανίδου είχε περάσει από οντισιόν για το GNTM 2 αλλά «κόπηκε» λόγω των πλαστικών. Βέβαια, η ατάκα που τότε είχε γίνει viral ήταν η απάντησή της στην ερώτηση της Βίκυς Καγιά για το αν έχει κάνει κάτι στα χείλη της. Τότε, η Αναστασία είχε απαντήσει πως «έχει βάλει λίγο υλικό» με τους χρήστες των social media να τονίζουν πως το υλικό μάλλον δεν ήταν και τόσο λίγο.

6. Η Ελένη

Μία από τις παίκτριες που εντυπωσίασε στις οντισιόν του GNTM 2 την κριτική επιτροπή και το κοινό με την εμφάνιση και την ταπεινότητά της ήταν η Ελένη. Η Ελένη πήρε τα πολυπόθητα «ναι», αλλά δυστυχώς τη θέση στο σπίτι την έχασε για έναν αρκετά δυσάρεστο λόγο. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη είχε διαβήτη και οι γιατροί δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει το έπαθλο και τον τίτλο μπαίνοντας στο σπίτι του GNTM. Παρ’ όλα αυτά η οντισιόν της έγινε viral με τους χρήστες των social media να τονίζουν πως της άξιζε να συνεχίσει στον διαγωνισμό, κάτι στο οποίο συμφωνούσαν και οι κριτές.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;