Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αυτή η ομάδα. Αυτή η φανέλα. Αυτή η σημαία. Με έκανε να ερωτευτώ ξανά το μπάσκετ» 
Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το «ταξίδι» του Eurobasket 2022.

Η Εθνική ομάδα στο μπάσκετ έκανε μία εξαιρετική πορεία στο Eurobasket 2022, όμως, δεν κατάφερε να διεκδικήσει ένα από τα μετάλλια στη φετινή διοργάνωση. Ωστόσο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μέσα από μία ανάρτησή του, εκθειάζει την προσπάθεια που καταβλήθηκε από την ομάδα και όλους τους παίκτες.

Ο αστέρας του NBA, που ηγήθηκε της ελληνικής αποστολής στο Eurobasket, ανάρτησε μία σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες από το «ταξίδι» στη φετινή διοργάνωση και δήλωσε πως η εμπειρία τον βοήθησε να ερωτευτεί και πάλι το μπάσκετ. Όπως έγραψε ο ίδιος στην ανάρτησή του:

«Αυτό το καλοκαίρι. Αυτή η ομάδα. Αυτή η φανέλα. Αυτή η σημαία. Με έκανε να ξανά ερωτευτώ το μπάσκετ. Κρατήσαμε με την υπόσχεση μας τα δώσαμε όλα» 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στην Εθνική έπαιξε δίπλα στα δύο του αδέλφια, Θανάση και Κώστα, καθώς ο άλλος αδερφός της οικογένειας Άλεξ, «κόπηκε» από την τελική αποστολή.

Ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπάκς δημοσίευσε φωτογραφίες όλων των αδελφών με τη φανέλα της εθνικής και σε μία από αυτές βλέπουμε τα τέσσερα αδέρφια με τη μητέρα τους, Βερόνικα, η οποία (να σημειωθεί) βρέθηκε σε όλους τους αγώνες της Εθνικής.

Να σου θυμίσουμε πως η πορεία της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό σταμάτησε στα προημιτελικά. Εκεί έχασε από τη διοργανώτρια Γερμανία. Τον τίτλο στο Eurobasket 2022 κατέκτησαν οι Ισπανοί, απέναντι στη Γαλλία.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;