Kristen Stewart: «Ήρθα τη χειρότερη περίοδο στην Ελλάδα - Δεν ήταν εύκολο για τους ανθρώπους»
Η Kristen Stewart βρέθηκε στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας «Τα εγκλήματα του μέλλοντος».

Η διάσημη ηθοποιός Kristen Stewart βρέθηκε στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας «Τα εγκλήματα του μέλλοντος» που γυρίστηκε στην Ελλάδα την περίοδο των μεγάλων πυρκαγιών και παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την εκπομπή «Ελένη». Οι δυο τους μίλησαν για τη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί η διάσημη ηθοποιός, αλλά και την εμπειρία της στη χώρα μας.

«Ήρθα τη χειρότερη περίοδο, δεν ήταν εύκολο για τους ανθρώπους, καθόλου διασκεδαστικό. Εκτός από τις πυρκαγιές όμως, που ήταν κάτι απαίσιο και τόσο θλιβερό, περάσαμε υπέροχα. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να δουλεύει κανείς», είπε αρχικά η Kristen Stewart για την παραμονή της στην Ελλάδα.

Όσον αφορά την ταινία, είπε:

«Η ταινία είναι καυτή και ήταν όμορφα που είχε τόση ζέστη στην Αθήνα εκείνη την περίοδο. Η γυναίκα που υποδύομαι θέλει απλά να είναι καλή στη δουλειά της και ζει σε έναν κόσμο όπου όλοι νιώθουν μουδιασμένοι, σαν να μην υπάρχει πρόσβαση στο εσωτερικό του σώματός σου, του μυαλού σου, της ψυχής σου. Είναι σαν να έχουμε βρεθεί όλοι σε μια φάση αναισθησίας».

Τέλος, μιλώντας για τη δουλειά της και το κατά πόσο συνδέεται με την προσωπική της ζωή, είπε:

«Υπάρχουν άνθρωποι που ερμηνεύουν χαρακτήρες για να αποσυνδεθούν από τη δική τους ζωή. Και η Πενέλοπε Κρουζ είπε κάποτε κάτι υπέροχο. Έδινε μια συνέντευξη κάπου κοντά μου και είπε ότι κάθε χρόνο μεγαλώνει κι όσο περισσότερο γνωρίζει τον εαυτό της τόσο πιο βαθιά μπορεί να προχωρήσει στη δουλειά της. Και αυτό είναι προφανές αλλά ήθελε να πει ότι όσο διευρύνει τους ορίζοντές της, τόσο περισσότερο μπορεί να εμβαθύνει στη δουλειά της. (…) Έχω αναμνήσεις από σκηνές σε ταινίες μου τις οποίες θυμάμαι σαν να έιναι στιγμές από τη ζωή μου. Δε με ενδιαφέρει κάποιος να παίζει απλά καλά ή να κλαίει την κατάλληλη στιγμή. Θέλω να σε δω να συγκλονίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;