Εθνική μπάσκετ: Επιστρέφει στην Ελλάδα το μεσημέρι μετά την ήττα στο Eurobasket
Η Εθνική Ελλάδας στο μπάσκετ επιστρέφει το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στο Eurobasket 2022.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, 14 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα η Εθνική ομάδα μπάσκετ, η οποία ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Eurbasket 2022 το βράδυ της Τρίτης.

Η Ελλάδα κατέβηκε στο ευρωπαϊκό τουρνουά μπάσκετ με πολλές προσδοκίες και έμεινε αήττητη μέχρι τη φάση των «8». Εκεί βρέθηκε εναντίον της Γερμανίας και ηττήθηκε με 107-96, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο.

Η ελληνική αποστολή δε θα μείνει άλλο στο Βερολίνο, καθώς δεν υπάρχουν αγώνες κατάταξης στο Eurobasket 2022. Επομένως, η Εθνική ομάδα θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της επιστροφής γύρω στις 12:30 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με αυτά που έχουν γίνει γνωστά, η Εθνική αναμένεται να φτάσει περίπου στις 15:00 το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Οι διεθνείς θα επιστρέψουν σταδιακά στις υποχρεώσεις τους στους συλλόγους αφού μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της μπασκετικής σεζόν.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;