«Κάνε ότι κοιμάσαι»: Πρώτο trend στο Twitter η πρεμιέρα της σειράς - Οι αντιδράσεις των τηλεθεατών
Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» έκανε πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας, 12 Σεπτεμβρίου, συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό και έγινε trend στο Twitter.

Η ΕΡΤ επέστρεψε δυναμικά τα τελευταία χρόνια στην ελληνική μυθοπλασία με πολλές σειρές που βρίσκουν το κοινό τους και έχουν κάτι να προτείνουν. Έτσι και φέτος, η δημόσια τηλεόραση μας έχει πολλές και φρέσκες προτάσεις, ανάμεσά τους και η νέα ανατρεπτική ψυχολογική σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Η νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΡΤ και φαίνεται να άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» φαίνεται να έχει αρκετά αναπτυγμένο το στοιχείο του κοινωνικού νουάρ, με τη νέα σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ να υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών, τα υποβλητικά γυρίσματά της, αλλά και τις ανατροπές που είδαμε ήδη από τα δύο πρώτα επεισόδια.

Η σειρά έρχεται να αναδείξει το θάρρος της νέας γενιάς, την πολυπλοκότητα της σύγχρονης ζωής, αλλά και την εσωτερική δύναμη εκείνων που προσπαθούν να υπερασπιστούν το ανθρώπινο πρόσωπο μιας πόλης που αλλάζει.

Όλα αυτά φαίνεται να έπεισαν το τηλεοπτικό κοινό που χάρισε αρκετά καλά στην ΕΡΤ νούμερα τηλεθέασης. Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» συγκέντρωσε διψήφια νούμερα τηλεθέασης και έφερε ποσοστό 11,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο γενικό σύνολο κινήθηκε λίγο πιο ψηλά με ποσοστό 12,4%. Μένει να δούμε αν θα διατηρήσει τα νούμερα του και την επόμενη εβδομάδα, όταν θα έχει απέναντί του τις μεγάλες επιτυχίες της περσινής σεζόν «Σασμός» και «Η Γη της Ελιάς».

Το Twitter αποθεώνει τη σειρά

Πέρα από τα αρκετά καλά ποσοστά τηλεθέασης, το «Κάνε ότι κοιμάσαι» έγινε και πρώτο trend στο Twitter. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της πρεμιέρας της, η νέα σειρά σκαρφάλωσε στα trends με τους περισσότερους χρήστες να κάνουν λόγο για μια αξιόλογη προσπάθεια της ΕΡΤ.  Σε αυτό, ίσως, να βοήθησε και η διάθεση του πρώτου επεισοδίου στο ERTFLIX μία ημέρα νωρίτερα.

Η υπόθεση της σειράς

Στη νέα σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» ακολουθούμε τον Νικόλα (Σπύρος Παπαδόπουλος), έναν χαρισματικό καθηγητή λυκείου που βλέπει τη ζωή του να διαλύεται βίαια και αναπάντεχα. Στη διάρκεια μιας έντονης κρίσης στον γάμο του, ο Νικόλας εμπλέκεται ερωτικά, για μια νύχτα, με τη μητέρα ενός μαθητή του ο οποίος εμφανίζει προβλήματα συμπεριφοράς (Έμιλυ Κολιανδρή). Λίγες ημέρες αργότερα, η σύζυγός του (Μαρίνα Ασλάνογλου) δολοφονείται στη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στο ίδιο τους το σπίτι και η κόρη του μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Αντιμέτωπος με την οικογενειακή τραγωδία, αλλά και την άγρια και παραβατική πραγματικότητα του περιθωριοποιημένου σχολείου, στο οποίο διδάσκει, ο Νικόλας προσπαθεί να ξετυλίξει ένα κουβάρι μυστικών και ανατροπών, για να μπορέσει να εντοπίσει τους εγκληματίες και να αποκαλύψει μια σκοτεινή συνωμοσία σε βάρος του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κάνε ότι κοιμάσαι (@kaneotikoimasai)

Στο πλευρό του βρίσκεται μια «ασυνήθιστη» αξιωματικός της Αστυνομίας (Νικολέτα Κοτσαηλίδου), ο επίμονος προϊστάμενός της (Δημήτρης Καπετανάκος) και μια ολόκληρη τάξη μαθητών, που βλέπει στο πρόσωπό του έναν εμπνευσμένο καθοδηγητή.

Η έρευνα αποκαλύπτει μια σειρά από αναπάντεχες ανατροπές που θα φέρουν τον Νικόλα σε σύγκρουση με έναν σεσημασμένο τοκογλύφο (Τάσος Γιαννόπουλος) και τον επικίνδυνο κόσμο της νύχτας που αυτός εκπροσωπεί, αλλά και με μία συμμορία, η οποία μελετά τα θύματά της σε βάθος μέχρι να τα εξοντώσει.

Στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» παίζουν οι ηθοποιοί: Σπύρος Παπαδόπουλος, Έμιλυ Κολιανδρή, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Δημήτρης Καπετανάκος, Βασίλης Ευταξόπουλος, Τάσος Γιαννόπουλος, Γιάννης Σίντος, Γεωργία Μεσαρίτη, Αναστασία Στυλιανίδη, Βασίλης Ντάρμας, Μαρία Μαυρομμάτη, Αλέξανδρος Piechowiak, Χρήστος Διαμαντούδης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Χρήστος Ζαχαριάδης, Δημήτρης Γεροδήμος, Ζωή Ρηγοπούλου, Λευτέρης Πολυχρόνης, Δημήτρης Καλαντζής, Έλενα Ντέντα, Καλλιόπη Πετροπούλου, Αλέξανδρος Βάρθης, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Γιώργος Δεπάστας, Ανανίας Μητσιόπουλος, Χρήστος Στεφανής.

Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;