Θέμης Αδαμαντίδης: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τον καβγά με τη Βαρβάρα Κίρκη
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και ανέφερε πως όσα λέγονται δεν ισχύουν.

Την Τρίτη (14/9) κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα όπου ήθελαν τον Θέμη Αδαμαντίδηκαι τη Βαρβάρα Κίρκη να έχουν έναν έντονο καυγά, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας. Ωστόσο, μετά από λίγη ώρα, όπως ανέφεραν πηγές αποχώρησαν και κανείς από τους δύο δεν κατέθεσε μήνυση.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο, η Βαρβάρα Κίρκη είχε καταγγείλει τον τραγουδιστή για τον ξυλοδαρμό της. Παρά την κρίση που πέρασαν και τις μηνύσεις που αντάλλαξαν μεταξύ τους, οι δυο τους τα ξαναβρήκαν λίγο αργότερα κάνοντας κοινές εμφανίσεις.

«Είμαστε καλά με τη Βαρβάρα. Της αφιερώνω όλα τα τραγούδια μου. Είμαι καλά, δεν έχουμε αποσύρει καμιά μήνυση ακόμη. Απλά ήταν κάτι που θα γινόταν και ας το δούμε για ευχάριστο. Μαζί είμαστε», είχε αναφέρει ο Θέμης Αδαμαντίδης. «Δεν θα θέλαμε να πούμε ποιος έκανε το πρώτο βήμα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη», δήλωσε από την πλευρά της η Βαρβάρα Κίρκη.

Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν ισχύει τίποτα τέτοιο»

Τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να καβγάδισε ξανά με τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη διαψεύδει ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και ανέφερε πως όσα λέγονται δεν ισχύουν, ενώ τόνισε πως αυτή τη στιγμή βρίσκονται μαζί και η σχέση τους δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

«Δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Αυτή τη στιγμή είμαστε μαζί και κάνουμε κάποιες υποχρεώσεις. Δεν ξέρω από πού προέκυψε αυτό, δεν καταλαβαίνω, αλλά δεν αληθεύει», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;