Όθωνας Παπαδόπουλος: «Η υπόθεση Πισπιρίγκου είχε πάρα πολύ μεγάλο ηθικό φορτίο»
Όθωνας Παπαδόπουλος: Ο πρώην συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου μιλάει για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο γνωστός δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος αποτέλεσε για ένα διάστημα συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε σήμερα Τρίτη (13/9) στο «MEGA Καλημέρα» για τη δημοσιότητα με την υπόθεση Πισπιρίγκου, την υπόθεση που τον έκανε να μην κοιμάται τα βραδιά και την σχέση με την σύζυγο και τις κόρες του.

Αρχικά, ο κ. Παπαδόπουλος αναφερόμενος στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα είπε:

«Η δημοσιότητα με την υπόθεση Πισπιρίγκου ήταν κάτι κουραστικό και δύσκολο και είχε πάρα πολύ μεγάλο ηθικό φορτίο. Δεν μπορεί ο νομικός να είναι ένα πρόσωπο που εισβάλει σε έναν χώρο κλωτσώντας τις πόρτες, επέδειξα σεβασμό».

Έπειτα, αναφερόμενος σε μία πολύ δυσάρεστη υπόθεση και τη σύζυγό του είπε:

«Η πιο δυσάρεστη υπόθεση ήταν μια ανθρωποκτονία. Πίστεψα τον κατηγορούμενο και όταν βγήκαμε από το δικαστήριο παραδέχθηκε ότι τελικά το είχε κάνει. Εκμυστηρεύομαι τα πάντα στην σύζυγό μου, ό,τι δεν πρέπει να ειπωθεί πουθενά το συζητάμε μεταξύ μας. Όλες οι γυναίκες έχουν ένστικτο και όποιος το αγνοήσει βρίσκεται προ δυσάρεστων εκπλήξεων».

Όσον αφορά τις δουλειές που έχει κάνει κατά καιρούς αλλά και για τις συμβουλές στις κόρες του, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Στα πανεπιστημιακά χρόνια δούλεψα ως μουσικός παράγωγος και παρουσίαζα μια εκπομπή ψυχαγωγική. Έχω δύο κόρες. Η συμβουλή μου ήταν να μην ακολουθήσουν το επάγγελμα του δικηγόρου».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 4