Bild για Αντετοκούνμπο: «Ο ήρωας των Ελλήνων που έψαχνε φαγητό στα σκουπίδια»
Αναδρομή στο παρελθόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο κάνει η γερμανική Bild, λίγο πριν τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με τη Γερμανία.

Αναδρομή στο παρελθόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο κάνει η γερμανική Bild, λίγο πριν τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με τη Γερμανία στα προημιτελικά του EuroBasket 2022.

Όπως δημοσιεύει η Deutche Welle, η γερμανική εφημερίδα Bild στο αφιέρωμά της πέρα από την επιτυχία που απολαμβάνει τώρα ο “Greek Freak“, αναφέρει ότι ο ίδιος γνωρίζει και την άλλη πλευρά της ζωής. Ως παιδί και έφηβος ήταν άπορος. Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα από Νιγηριανούς μετανάστες.

Η εφημερίδα περιγράφει τις δύσκολες στιγμές της οικογένειας στην Αθήνα, γεγονότα που είναι γνωστά στο ελληνικό κοινό. «Κάποιες μέρες δεν υπήρχαν χρήματα για φαγητό», όπως μετέφερε ο αρθρογράφος τα λεγόμενα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τότε τα αδέρφια έπρεπε να ψάξουν κάτι να φάνε σε κάδους σκουπιδιών. Εκτός από τη φτώχεια, υπήρχε και ο φόβος απέλασης.

«Πηγαίναμε για ύπνο με το φόβο μήπως ξυπνήσουμε και οι γονείς μας δεν ήταν πια εκεί. Η αστυνομία θα μπορούσε να τους απελάσει ανά πάσα στιγμή», διηγείται ο Γιάννης στο περιοδικό Time.

«Η ευτυχής κατάληξη του Γιάννη και των αδελφών του είναι γνωστή και αύριο Τρίτη (13/9) ο ίδιος θα αντιμετωπίσει τη γερμανική ομάδα στο Βερολίνο», αναφέρει.

 

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;