Παν. Θεσσαλίας: Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο «Καθημερινά αραβικά για ελληνόφωνους»
Παν. Θεσσαλίας: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το προσφερόμενο e-learning.

Το νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Καθημερινά αραβικά για ελληνόφωνους» στοχεύει στην παροχή εξειδικευμένων γνώσεων αραβικής γλώσσας και πολιτισμού σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να απασχοληθεί σε (δημόσιες-ιδιωτικές) δομές υποδοχής και υποστήριξης αραβόφωνων πληθυσμών ή ενδιαφέρεται εν γένει να αποκτήσει σημαντικές γνώσεις αραβικής γλώσσας και πολιτισμού. Το παρόν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα είναι τετράμηνης διάρκειας, αποτελείται από δέκα (10) ενότητες και απευθύνεται σε φοιτητές Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, απόφοιτους Δευτεροβάθμιας & Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δημοσίους/ ιδιωτικούς υπαλλήλους, εκπαιδευτικούς της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης (με οποιοδήποτε εργασιακό καθεστώς) και γενικά σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Σκοπός του Προγράμματος είναι η παροχή βασικών γνώσεων ώστε οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να ανταποκριθούν σε συνθήκες στοιχειώδους επικοινωνίας με αραβόφωνους πληθυσμούς.

Επιμόρφωση

Το πρόγραμμα στηρίζεται στις αρχές εξ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης και όλα τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται με σκοπό τη δυνατότητα παρακολούθησης και σε δεύτερο χρόνο.

Εγγραφές: Η αίτησή σας για το πρόγραμμα «Καθημερινά αραβικά για ελληνόφωνους» υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Π.Θ.

Σημαντικές Ημερομηνίες

Περίοδος Εγγραφών: έως 30/9/2022
Έναρξη εκπαίδευσης: Οκτώβριος 2022
Λήξη εκπαίδευσης: Φεβρουάριος 2023

Το κόστος του προγράμματος είναι 300 ευρώ. Με την αίτηση συμμετοχής καταβάλλονται τα 100 ευρώ και κατά τη διάρκεια και πριν το τέλος του προγράμματος τα υπόλοιπα 200 ευρώ σε 2 δόσεις.Δίνεται η δυνατότητα διαμόρφωσης διαφορετικού πλάνου αποπληρωμής εφόσον ζητηθεί απο τον ενδιαφερόμενο.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1