Μαθήτρια στο Ρέθυμνο κλωτσάει γάτα και «διασκεδάζει» με τις φίλες της - Ταυτοποιήθηκε η δράστιδα
Ταυτοποιήθηκε η ανήλικη μαθήτρια που φαίνεται σε βίντεο να κλωτσάει δυνατά μία γάτα

Δυστυχώς για κάποιους θεωρείται διασκεδαστικό. Και όταν πρόκειται για ανήλικους, που δε διστάζουν μάλιστα να ανεβάσουν την αποτρόπαια πράξη τους στα social media, το γεγονός προκαλεί μεγαλύτερη θλίψη και θυμό. Το γεγονός ότι μια τέτοια πράξη θεωρείται για αυτούς άξια γέλιου και “μοιράσματος” με άλλους ανθρώπους και η ευκολία με την οποία τέτοια περιστατικά κοινοποιούνται στα κοινωνικά δίκτυα λες και είναι σπουδαία κατορθώματα, πρέπει να προκαλέσει σοβαρό προβληματισμό στην κοινωνία, ειδικά επειδή πρόκειται για νέα παιδιά.

 

Όπως αναφέρει σχετικά το GOODnet, το Φιλοζωικό Σωματείο Ρεθύμνου «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», ενημερώθηκε χθες για ένα περιστατικό όπου μια κακομαθημένη μαθήτρια αφού παίρνει στην αγκαλιά της μια γάτα και την χαϊδεύει για να μην της φύγει, αμέσως μετά της δίνει μια δυνατή κλωτσιά, με τις φίλες της να γελούν, δείχνοντας την ανατροφή που έχουν λάβει από τα σπίτια τους, ίσως. Υπάρχει σχετικό βίντεο που έχει ανέβει σε κοινωνικά δίκτυα, αλλά φυσικά δεν θα το δημοσιεύσουμε για να μην διαφημίζονται, έστω και αρνητικά τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις. Πολίτης που ενημέρωσε το σωματείο έδωσε τα στοιχεία της ανήλικης λέγοντας οτι “αυτό το κάνει σε όλα τα αδέσποτα”. Το σωματείο κατήγγειλε το περιστατικό και έχει σχηματιστεί δικογραφία από τις αστυνομικές αρχές.

Ταυτοποιήθηκε η ανήλικη μαθήτρια που φαίνεται σε βίντεο να κλωτσάει δυνατά μία γάτα

Ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στο Ρέθυμνο η ανήλικη δράστης του σοκαριστικού βίντεο, που κυκλοφόρησε στα social media, με την άγρια κακοποίηση γάτας στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου στο χωριό Τσεσμές, λίγο έξω από το Ρέθυμνο.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία ανηλίκων. Υπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

Ο πολιτισμός, η παιδεία και η ανατροφή των ανθρώπων μιας κοινωνίας φαίνεται και από τη συμπεριφορά των ανθρώπων προς τα ζώα, ειδικά τα ανυπεράσπιστα μικρόσωμα αδέσποτα, όπως οι γάτες. Είναι πως έχουν μεγαλώσει τα παιδιά οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές τους. Όταν υπάρχουν όμως γονείς και εκπαιδευτικοί που απειλούν φιλόζωους, επειδή σιτίζουν αδέσποτα, που πετάνε τροφές, που φολιάζουν ζώα, που κλωτσάνε γάτες, είναι λογικό τα παιδιά να μιμούνται τέτοιες ενέργειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1