Ρουβίκωνας: Μέλη της οργάνωσης κρέμασαν πανό στο κτίριο της Ιεράς Συνόδου
Ρουβίκωνας: Πέρα από το πανό, τα μέλη της συλλογικότητας πέταξαν τρικάκια στην είσοδο του κτιρίου που έγραφαν ότι «η πρόσβαση στην ασφαλή άμβλωση είναι δικαίωμα»

Έξω από το κτίριο της Ιεράς Συνόδου στην Κηφισιά βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (7/9) μέλη του φεμινιστικού τομέα του Ρουβίκωνα και κρέμασαν στην είσοδο πανό με το οποίο εξέφραζαν τη διαφωνία τους για την θέση της Εκκλησίας όσον αφορά στις αμβλώσεις.

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας πέταξαν και τρικάκια στην είσοδο του κτιρίου στα οποία αναγραφόταν ότι «η πρόσβαση στην ασφαλή άμβλωση είναι δικαίωμα».

Ο Ρουβίκωνας καλεί σε συγκεντρώσεις για σήμερα, Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία θα αναγνωσθεί στους ιερούς ναούς η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου κατά των αμβλώσεων όπως συνέβη την περασμένη Κυριακή (4/9).

«Εμείς στεκόμαστε απέναντι σε όσους θέλουν να ορίζουν τα σώματά μας και προσπαθούν να μας γυρίσουν στο μεσαίωνα. Στεκόμαστε απέναντι σε αυτούς που καλλιεργούν το φόβο στις γυναίκες, ώστε να μην αποφασίζουν οι ίδιες για τις ζωές τους, είτε πιστεύουν σε θρησκείες είτε όχι» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του φεμινιστικού τομέα του Ρουβίκωνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 0