Knives Out 2: Δείτε το trailer που υπόσχεται την πιο διασκεδαστική πλεκτάνη φόνου στις Σπέτσες
Ο Daniel Craig επιστρέφει για περισσότερη εξιχνίαση εγκλημάτων στο πρώτο τρέιλερ για το sequel του "Knives Out", "Glass Onion: A Knives Out Mystery"

Ο Daniel Craig επιστρέφει για περισσότερη εξιχνίαση εγκλημάτων ως Benoit Blanc στο πρώτο τρέιλερ για το sequel του “Knives Out“, “Glass Onion: A Knives Out Mystery“. Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας δείχνει το all-star καστ της και δίνει στους θαυμαστές μία πρώτη ματιά στο νέο μυστήριο της ταινίας του Netflix. Το “Glass Onion” θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Δεκεμβρίου.

Αυτή τη φορά φαίνεται ότι ο ντετέκτιβ Blanc είναι παρών σε μια κρουαζιέρα με θέμα το φόνο-μυστήριο που φιλοξενείται από τον χαρακτήρα του Edward Norton. Φυσικά, κάτι δεν πάει καλά και τουλάχιστον ένα άτομο στο νησί ετοιμάζεται να κάνει το φόνο-μυστήριο, κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι.

Το “Glass Onion” είναι η συνέχεια του “Knives Out” του 2019 και επαναφέρει τον ντετέκτιβ της ταινίας Benoit Blanc, τον οποίο υποδύεται ο Daniel Craig. Όπως η τελευταία ταινία και τα περισσότερα μεγάλα μυστήρια δολοφονίας, το Glass Onion περιλαμβάνει ένα all-star καστ όπως οι Ethan Hawke (First Reformed), Edward Norton (Fight Club), Jessica Henwick (The Matrix Resurrection), Kathryn Hahn (WandaVision), Dave Bautista (Dune), Kate Hudson (Almost Famous), Madelyn Cline (Stranger Things), Janelle Monáe (Moonlight) και Leslie Odom Jr. (Hamilton). Η ταινία είναι για άλλη μια φορά σενάριο και σκηνοθεσία του Rian Johnson (Looper).

Το πρωτότυπο “Knives Out” έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους και διανεμήθηκε από τη Lionsgate. Ωστόσο, το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα για τα επόμενα δύο sequel της σειράς πέρυσι. Εξαιτίας αυτού, το μυστήριο δολοφονίας οδεύει κατευθείαν στην streaming πλατφόρμα κάνοντας πρεμιέρα τα Χριστούγεννα.

  • Δείτε εδώ περισσότερα νέα για σειρές και ταινίες στο Netflix!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;