Jennifer Lawrence:
Για τη μητρότητα μίλησε η διάσημη ηθοποιός Jennifer Lawrence, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Vogue.

Για την μητρότητα μίλησε η διάσημη ηθοποιός Jennifer Lawrence, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Vogue, ενώ μοιράστηκε για πρώτη φορά κάποιες πληροφορίες για το παιδί που απέκτησε πριν από περίπου 7 μήνες με τον Cooke Maroney.

Συγκεκριμένα, η 32χρονη ηθοποιός που έχει βραβευτεί με Όσκαρ, ανέφερε πως το μωρό είναι αγόρι και ότι το όνομά του είναι Cy, εμπνευσμένο από τον μεταπολεμικό Αμερικανό ζωγράφο Cy Twombly, έναν από τους αγαπημένους καλλιτέχνες του Maroney.

Είναι τόσο τρομακτικό να μιλάς για τη μητρότητα. Μόνο και μόνο επειδή είναι τόσο διαφορετικό για τον καθένα. Αν πω, ήταν καταπληκτικό από την αρχή, μερικοί άνθρωποι θα σκεφτούν, δεν ήταν καταπληκτικό για μένα στην αρχή και θα νιώθουν άσχημα“, ανέφερε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

Ευτυχώς έχω τόσες πολλές φίλες που ήταν ειλικρινείς, που μου είπαν ότι μπορεί να είναι τρομακτικό. Ότι μπορεί να μην συνδεθείς αμέσως, ότι μπορεί να μην ερωτευτείς αμέσως το μωρό. Θυμάμαι ότι περπατούσα με έναν από τους καλύτερους φίλους μου, ήμουν 9 μηνών έγκυος, και του έλεγα πως όλοι λένε συνέχεια ότι θα αγαπήσω το μωρό μου περισσότερο από τη γάτα μου. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ίσως το αγαπήσω όσο τη γάτα μου;“.

Ωστόσο, η Jennifer Lawrence ερωτεύτηκε αμέσως το μωρό της και το αγαπά πάρα πολύ, με την ίδια να εξομολογείται: “Το πρωί μετά τη γέννα, ένιωσα ότι όλη μου η ζωή είχε ξεκινήσει από την αρχή. Σαν να ήταν η πρώτη μέρα της ζωής μου. Τον κοίταξα. Ήμουν τόσο ερωτευμένη. Επίσης, ερωτεύτηκα όλα τα μωρά παντού. Τα νεογέννητα είναι απλά τόσο καταπληκτικά. Είναι αυτοί οι ροζ, πρησμένοι, εύθραυστοι μικροί επιζώντες“.

Η ευφορία του Cy είναι… Χριστέ μου, είναι αδύνατο. Πάντα του λέω, σε αγαπώ τόσο πολύ που είναι αδύνατο“, κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;