Abstract: Το νέο συνοικιακό μπαρ που «προσγειώθηκε» στο Παγκράτι
Ο Iason Raissis γράφει για το Abstract Athens, το νέο μπαρ - στέκι που ανανεώνει τη νυχτερινή ζωή του Παγκρατίου.

Το Abstract Athens, με την υπογραφή των Κωνσταντίνου Βασιλακόπουλου, Κωνσταντίνου Τζιρίτα, Χρήστο Αξαρλή και του Γιώργου Αρκούδα, μεταμορφώνει τη γειτονιά του Παγκρατίου σε ένα γευστικό ταξίδι με «αποχρώσεις» new-Bistrot.

Μόλις πέντε λεπτά μακριά από το καλλιμάρμαρο στο τέρμα του πεζόδρομου του Αγίου Σπυρίδωνα το συνοικιακό all-day bar φωτίζεται με χιλιάδες νέον μωβ, ροζ και πράσινα φώτα που θυμίζουν υπερ-γαλαξιακό ταξίδι.

Το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κανείς είναι το ξύλινο ανοιχτό bar-station, πίσω από το οποίο θα βρεις τους Κωνσταντίνο Βασιλακόπουλο, Περικλή Κοροβέση και Ομάρ Μοχάμεντ, και πλέον τη νεανικότερη προσθήκη, τον Γιώργο Καλκιτανίδη.

Από τις 12:00 το πρωί ξεκινάει το σερβίρισμα καφέ, με χαρμάνια Area 51, τον οποίο μπορείς να απολαύσεις σε ένα από τα τραπεζάκια πάνω στον πεζόδρομο συνοδευόμενο από ανοικτά σκανδιναβικά σάντουιτς με ψωμί από σίκαλη απλούς γευστικούς συνδυασμούς, όπως το combo ντοματίνι-μοτσαρέλα, αλλά και πιο σύνθετους, ένα με χέλι και κόκκινα φρούτα.

Φωτ.: Iason Raissis

Με τη δύση του ηλίου τα φώτα χαμηλώνουν και η μουσική σε συνδυασμό με τα σέικερ δίνουν ρυθμό σε ένα γευστικό ταξίδι γεμάτο τολμηρές γεύσεις και καλό αλκοόλ.

Πρωταγωνιστές του βραδινού μενού η «Splatter Margarita» με τεκίλα, εσπεριδοειδή, και τσίλι που αφήνει μια καυτερή αλλά ιδιαίτερα ευχάριστη επίγευση, και το «oneline Negroni», ένα Νεγκρόνι με μάνγκο, θυμάρι και λευκό βερμούτ.

Ακόμα, υπάρχει επιλογή μερικών αρκετά ευφάνταστων και χορταστικών χοτ-ντόγκ με αφράτο ζεστό ψωμί, από τους Γιάννη Γούτσιο και Χρήστο Τσακίρη, με τα οποία μπορείς να συνοδεύσεις το ποτό σου.

Extra tip: Αξίζει να δοκιμάσεις το «Shrimp» με γαρίδα, και το «The Raw» με ταρτάρ μοσχαριού.

Abstract Athens
Αρκτίνου 10, Παγκράτι
@abstract_multiverse 

Φωτ.: Iason Raissis

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1