Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη διαψεύδει το spoiler που κυκλοφορεί για την Καλλιόπη
Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε για το τι να περιμένουμε στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» και διέψευσε ένα spoiler για την Καλλιόπη.

Αδιαμφισβήτητα η νέα σειρά του ALPHA «Σασμός» ήταν ο μεγάλος νικητής της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν. Το κοινό περιμένει πώς και πώς τον δεύτερο κύκλο, όπου αναμένεται να δούμε αρκετές ανατροπές. Ήδη, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αρκετά spoiler για τη δεύτερη σεζόν της σειράς. Ωστόσο, φαίνεται πως ένα από αυτά δεν ισχύει…

Η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» και μίλησε για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «Σασμός». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις ανατροπές και τις εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει, ενώ διέψευσε το spoiler ότι αυτοκτονεί η Καλλιόπη. Όπως είπε η κ. Τζομπανάκη:

«Θα έχει πολλές εκπλήξεις. Κάπου διάβασα ότι… ξέρουμε τι θα συμβεί. Όχι, δεν ξέρουν τι θα συμβεί. Όχι, δεν ισχύει ότι η Καλλιόπη αυτοκτονεί για να εξιλεωθεί»

Για την επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη, που υποδύεται ο Στέλιος Μάινας, στην Κρήτη, η Μαρία Τζομπανάκη αναφέρει:

«Έχει χαθεί ο άντρας της. Έχει σκοτωθεί από χέρι των Βρουλάκηδων, κατά τη διαίσθησή της και κατά τη λογική των Κρητικών.

Έχει σκοτωθεί ο άντρας της στη φυλακή και είναι σίγουρη ότι έχει δώσει την εντολή ο ξάδερφός του, δηλαδή ο Παύλος Βρουλάκης. Και τώρα επανέρχεται!»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;