Παγώνη: Δεν υπάρχει παρενέργεια αν κάνουμε μαζί τα εμβόλια γρίπης και κορωνοϊού
Για το εμβόλιο για τον κορωνοϊό η Ματίνα Παγώνη επσήμανε ότι υπάρχουν πρωτόκολλα για το ποιοι θα εμβολιαστούν με τα νέα εμβόλια και εκτίμησε ότι και αυτά θα είναι διαθέσιμα τον Οκτώβρη.

Η Ματίνα Παγώνη εξέφρασε την ανάγκη να γίνουν φέτος και τα εμβόλια γρίπης και τα εμβόλια για τον κορωνοϊό, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν υπάρχει παρενέργεια αν κάνει κανείς μαζί το εμβόλιο για τη γρίπη και το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, αλλά γιατί να μπεις σε αυτή την περιπέτεια».

Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ, μαζί με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της κυρίας Παγώνη ο εμβολιασμός στην Ελλάδα με τα επικαιροποιημένα εμβόλια για τη μετάλλαξη Όμικρον του κορωνοϊού θα γίνει τον Οκτώβριο «και αρχές Νοεμβρίου, στο πρώτο δεκαήμερο, θα πρέπει να γίνει το εμβόλιο για τη γρίπη».

Για το εμβόλιο για τον κορωνοϊό τόνισε ότι υπάρχουν πρωτόκολλα για το ποιοι θα εμβολιαστούν με τα νέα εμβόλια και εκτίμησε ότι και αυτά θα είναι διαθέσιμα τον Οκτώβρη.

Συνέστησε στους πολίτες να μην κάνουν και τα δύο εμβόλια την ίδια ημέρα, αν και δεν υπάρχουν παρενέργειες. Επίσης, εξέφρασε την άποψη ότι οι γονείς θα μπορούσαν να κάνουν ένα τεστ στα παιδιά πριν πάνε στο σχολείο.

Τέλος, ζήτησε από τον υπουργό Υγείας να διευθετηθεί το ζήτημα της πληρωμής των εφημεριών των γιατρών του ΕΣΥ, θέμα για το οποίο ο κ. Πλεύρης ήταν καθησυχαστικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;