Sony: Ανακοίνωσε το “Pro” χειριστήριο του PlayStation 5
Στο Opening Night Live η Sony έκανε μία μεγάλη ανακοίνωση, αφού παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο χειριστήριο για το PlayStation 5.

Στο Opening Night Live με τον Geoff Keighley η Sony έκανε μία μεγάλη ανακοίνωση, αφού παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο χειριστήριο για το PlayStation 5.

Η εταιρεία ονομάζει το νέο χειριστήριο “DualSense Edge Wireless Controller” και πρόκειται ουσιαστικά ένα “Pro” controller για τους fans του PS5, το οποίο έχει καλύτερο performance, αλλά θα μπορείτε επίσης να τον προσαρμόσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το controller και αναφέρει ότι εκτός το customization στα πλήκτρα, το χειριστήριο θα έχει “back buttons”, τα οποία θα μπορείτε να φέρετε στα μέτρα σας, τα “stick caps” θα μπορούν να αλλαχτούν, θα έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε προφίλ μέσα από τα settings και να τα αλλάζετε “on the fly”.

Μάλιστα, το κουμπί “FN” σας επιτρέπει να προσαρμόζετε εύκολα τις ρυθμίσεις σας ενώ παραμένετε εστιασμένοι στη δράση εντός του παιχνιδιού. Επίσης θα μπορείτε να εναλλάσσετε γρήγορα τα προκαθορισμένα προφίλ και να προσαρμόστε την ένταση του παιχνιδιού και την ισορροπία συνομιλίας όταν είστε σε party.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει το DualSense Edge.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;