Υποδοχή Μαρσέλο στο
Το μήνυμα του Μαρσέλο ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έκανε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Ο Μαρσέλο θα φορά τα ερυθρόλευκα και αυτό είναι αλήθεια κι όχι όνειρο.

Μετά τον ερχομό του Ριβάλντο, του μοναδικού παίκτη με “χρυσή μπάλα” στην κατοχή του, οι πρωταθλητές Ελλάδος φέρνουν στη χώρα μας τον Μαρσέλο, κάτοχο 5 Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τον παίκτη με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία της Ρεάλ, της ομάδας με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Μαρσέλο θα έρθει σήμερα στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και ο Πειραιάς ετοιμάζεται για μια μεγάλη φιέστα υποδοχής, στα πρότυπα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών club, όταν φέρνουν παίκτες τέτοιου επιπέδου. Το “Γ. Καραϊσκάκης” θα ανοίξει τις “πύλες” του απόψε για όλους τους φιλάθλους της ομάδας.

Με δωρεάν είσοδο και πάρκινγκ οι οπαδοί του πρωταθλητή θα αποθεώσουν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της “στρογγυλής θεάς”. Η νέα ώρα άφιξης του Μαρσέλο είναι στις 20:45. Μαρσέλο έλα μας έχει πιάσει τρέλα!” αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, που δίνει και νέες λεπτομέρειες.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Μαρσέλο έλα μας έχει πιάσει τρέλα! 15 λεπτά νωρίτερα η παρουσίαση του Μαρσέλο!

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αύριο στις 20:45!

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου απο τις εισόδους στις Θύρες 33-35 και από τις θύρες 24-25 (από την μεριά του ηλεκτρικού) για να καθίσουν στις θυρες 28-30, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας vvip και vip εισέρχονται κανονικά από τις θύρες τους.

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:45″.

Ο Μαρσέλο ανέβασε βίντεο στους λογαριασμούς του στα social media. Μάλιστα στο Instagram οι followers είναι 10 φορές ο πληθυσμός της Ελλάδδας.

Δείτε το μήνυμα του Μαρσέλο ως παίκτης του Ολυμπιακού:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2