Δημήτρης Σκουλός: «Εννοείται θα δω το GNTM»
Ο Δημήτρης Σκουλός για το νέο κύκλο του GNTM και τη βάφτιση της κόρης του.

Η χθεσινή Κυριακή (4/9) ήταν αρκετά ιδιαίτερη για τον πρώην κριτή του GNTM και φωτογράφος, Δημήτρη Σκουλόκαι τη σύζυγό του  Τζέλα, αφού βάφτισαν τη δεύτερη κόρη τους. Ο φωτογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», τόσο για τη μικρή του κόρη όσο και για το νέο και ανανεωμένο GNTM από το οποίο ο ίδιος θα απουσιάζει.

Όσον αφορά τη βάφτιση, αυτή πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο, τόπο καταγωγής του φωτογράφου, ενώ η μικρή πήρε το όνομα Θεοδώρα από τη μητέρα του Δημήτρη Σκουλού. Η βάφτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με 60 καλεσμένους και το ζευγάρι θα αποκαλεί την κόρη του «Ρέα».

«Την κόρη μου θα την πούμε Θεοδώρα από το όνομα της μητέρας μου», είπε ο Δημήτρης Σκουλός για την κόρη του, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για το GNTM.

«Εννοείται θα δω το GNTM. Είναι αγαπημένο πρόγραμμα. Τα παιδιά είναι φίλοι μου. Η Βίκυ είναι Βίκυ, είναι πολύ ωραία που επέστρεψε. Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι φίλος μου. Ο Γιώργος Καράβας είναι και αυτός φίλος μου. Να σκίσουν τα παιδιά», δήλωσε ο Δημήτρης Σκουλός στην κάμερα του Star.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;