Eurobasket 2022: Η Εθνική ομάδα νίκησε τους Ιταλούς και σάρωσε σε τηλεθέαση
Η Εθνική Ελλάδας κατάφερε να επικρατήσει έναντι της Ιταλίας στη δεύτερη σερί νίκη της στο Eurobasket 2022 και να σαρώσει στην τηλεθέαση.

Η Εθνική Ελλάδας στο μπάσκετ των Ανδρών κατάφερε να φέρει ακόμα μία μεγάλη νίκη στη χώρα μας στο Eurobasket 2022, ενώ κατάφερε να κερδίσει και το στοίχημα της τηλεθέασης.

Ο αγώνας με αντίπαλο την Ιταλία, στον οποίο η Εθνική κατάφερε να φέρει τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση «εκτόξευσε» για δεύτερη διαδοχική ημέρα την ΕΡΤ στην τηλεθέαση. Η δημόσια τηλεόραση κατέγραψε ποσοστά άνω του 40%.

Μετά και τη δεύτερη νίκη της έναντι της Ιταλίας, η Εθνική ομάδα μπάσκετ «καλπάζει» προς τους 16 του Eurobasket 2022. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να επικρατήσει με 85-81 της Ιταλίας στο «Μεντιολάνουμ Φόρουμ» του Μιλάνο για τη 2η αγωνιστική των ομίλων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIBA EuroBasket (@eurobasket)

Μετά από αυτή την ζωτικής σημασίας νίκη, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη παίρνει «κεφάλι» στον όμιλο όπου, με τις δύο σερί νίκες, μοιράζεται την πρώτη θέση με την Ουκρανία. Η Ελλάδα ουσιαστικά κλειδώνει την πρωτιά στον 3ο όμιλο και αφήνει τα φαβορί του ομίλου, Κροατία και Ιταλία, να παλέψουν για τη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε τον έλεγχο σχεδόν στο σύνολο του σαρανταλέπτου στον δεύτερο αγώνα της στο Eurobasket 2022 και άντεξε την πίεση που δέχθηκε από τους γηπεδούχους στο φινάλε, με τον Ντόρσεϊ να βάζει ένα μεγάλο τρίποντο και να παίρνει ένα ακόμη μεγαλύτερο αμυντικό ριμπάουντ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIBA EuroBasket (@eurobasket)

Τα νούμερα τηλεθέασης του αγώνα της Εθνικής με την Ιταλία

Σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης που έδωσε στη δημοσιότητα η Nielsen, ο δεύτερος αγώνας της Εθνικής στο Eurobasket 2022 συγκέντρωσε ποσοστό 41,4% στο γενικό σύνολο και 43,8% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, το τελευταίο τέταρτο πάνω από τους μισούς Έλληνες που έβλεπαν τηλεόραση είχαν στραμμένα τα μάτια τους στο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δίνοντας στην ΕΡΤ ποσοστό 51,8% στο γενικό σύνολο και 50,5% στο δυναμικό.

Δες επίσης:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;