Ρούλα Πισπιρίγκου: Πότε αναμένεται να καταθέσει η κατηγορούμενη
Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκίνησε νέος κύκλος καταθέσεων για την υπόθεση της δολοφονίας των άλλων δύο παιδιών από την Πάτρα.

Χθες Πέμπτη (1/9) ξεκίνησε η ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, της Μαλένας και της Ίριδας, με την ίδια να βρίσκεται προφυλακισμένη.

Η ανακριτική διαδικασία διεξάγεται με γρήγορους ρυθμούς, ενώ η κατηγορούμενη έχει προφυλακιστεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως με θύμα την πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού Τζωρτζίνα.

Σήμερα Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» λέγοντας πως σήμερα πρόκειται να καταθέσουν οι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλόγρηας που συνέταξαν το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας αντίστοιχα.

«Μέσα στο μήνα θα έχουμε καταθέσεις από κρίσιμους μάρτυρες οι οποίοι είχαν καταθέσει και στο Ανθρωποκτονιών. Υπολογίζεται πως θα καταθέσουν γύρω στα 20 με 22 άτομα», είπε ο δημοσιογράφος.

Παράλληλα, ο ίδιος δήλωσε πως προς το τέλος Σεπτέμβρη θα κληθεί να καταθέσει και η κατηγορουμένη.

Σημειώνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε συνεχείς δια ζώσης επαφές με τον νέο συνήγορό της, τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος πλέον την εκπροσωπεί και αναμένεται να αμφισβητήσει όλα τα πορίσματα των ιατροδικαστών.

«Βλέπουμε πως υπάρχει μία νέα ερμηνεία των ευρημάτων και ουσιαστικά συγκλίνει αυτή η ερμηνεία με αυτήν που δώσανε ο Καλόγρηας και Καρακούκης», είπε ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης αναφορικά με την κατάθεση της ιατροδικαστού Τσάκωνα, η οποία τοποθέτησε την ηπατική ανεπάρκεια της Μαλένας σε «νέο κάδρο», αυτό της υποξίας, στην έλλειψη οξυγόνου.

Επιπλέον, ο ιατροδικαστής ερωτηθείς για το ενδεχόμενο αμφισβήτησης της ασφυξίας, απάντησε πως εάν οριστεί τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου θα συμβεί σίγουρα αυτό, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να πρέπει να προταθεί και ένας νέος μηχανισμός θανάτου που να δικαιολογεί του τρεις θανάτους.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;