Νικολέττα Ράλλη: «Δεν θα έκανα ποτέ ξανά κάτι σαν την περσινή εκπομπή» - Η ανάρτησή της στο Instagram
Με νέα ανάρτησή της στο Instagram η Νικολέττα Ράλλη σχολίασε με αρνητικό τρόπο την περσινή εκπομπή που παρουσίασε στο Open.

Η γνωστή παρουσιάστρια, Νικολέττα Ράλληπροέβη σε μία απρόσμενη δήλωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ρίχνοντας τις δικές της σπόντες για την εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» που παρουσίασε την περσινή τηλεοπτική σεζόν στο OPEN και τα προβλήματα που προέκυψαν.

Ειδικότερα, απαντώντας σε ερώτηση κάποιου/κάποιας follower η ηθοποιός και παρουσιάστρια απάντησε με «ωμή» ειλικρίνεια πως δεν θα ήθελε να κάνει ποτέ ξανά στο μέλλον κάτι αντίστοιχο με την περσινή της εκπομπή εκφράζοντας παράλληλα και ένα παράπονο για κάποιες τοξικές καταστάσεις που βίωσε.

«Θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, τηλεπαιχνίδι, κάτι ψυχαγωγικό και ποτέ ποτέ ποτέ ξανά κάτι σαν την περσινή εκπομπή. What I was thinkink!!!Και αυτό επειδή έχω λάβει άπειρα μηνύματα και για αυτή την απάντηση μου. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχε κάτι η εκπομπή που με ενόχληση όσον αφορά το περιεχόμενο της, ούτε φυσικά τα υπέροχα και ταλαντούχα πλάσματα που συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες

Αλλά διάφορες τοξικές καταστάσεις που ζήσαμε και που πραγματικά θα συζητάμε για χρόνια!!! Και έχω να λέω μόνο μπράβο μας. Όχι, μπράβο μας», έγραψε η Νικολέττα Ράλλη στην μακροσελή της ιστορία στο Instagram εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν θα επέστρεφε στο «τιμόνι» μια εκπομπής όπως η περσινή.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1