Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Βρέθηκα τυχαία στη δραματική σχολή για να μην πάω φαντάρος»
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μίλησε για τα πρώτα του βήματσ τον χώρο της υποκριτικής, αλλά και τη μετέπειτα επαγγελματική του πορεία.

Χθες Πέμπτη (1/9) ο γνωστός ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Εβελίνα Νύκτα με αφορμή τη νέα σειρά του OPEN «Έρωτας φυγάς». Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον απρόσμενο τρόπο με τον οποίο ασχολήθηκε με την υποκριτική, καθώς και στα όρια που χρειάζεται να θέτεις στις συνεργασίες και τις προτάσεις για ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μιλώντας για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υπκριτική είπε:

«Βρέθηκα τυχαία στη δραματική σχολή για να μην πάω φαντάρος. Πήγα, έδωσα εξετάσεις για πλάκα και πέρασα. Εκεί όμως κατάλαβα πως δεν μού αρέσει και ήθελα να φύγω, αλλά με κράτησε ο Νίκος Κούρκουλος».

«Δεν είμαι ένας τύπος που οτιδήποτε και αν γίνει θα κάτσω και θα υπομείνω καταστάσεις προς χάριν της χαράς κάποιου άλλου. Το έχει αποδείξει και η πορεία μου. Εγώ αναζητώ την χαρά μου μαζί με την χαρά όλων. Όταν λοιπόν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την εξέλιξη, την αναβάθμιση και να γινόμαστε καλύτεροι, εγώ σε πρώτη φάση αποχωρώ. Σε δεύτερη φάση με τα χρόνια έχω αρχίσει να το συζητάω. Σε τρίτη φάση, όταν δεν βρεθεί λύση, χαιρετώ», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσεQ

«Μού έχουν κάνει πρότασει να πάω σε ριάλιτι πολλές φορές. Έξι με εφτά φορές, όπως και στο φετινό Survivor. Γνώριζαν όμως πάντα με ποιον τρόπο να μου μιλήσουν γιατί είναι σίγουρο ότι δεν θα ήταν η πρώτη μου σκέψη αλλά είναι και σίγουρο ότι σε μια δύσκολη συνθήκη θα μπορούσα να το κάνω».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;